7 fantezii erotice de Valentine's Day

Valentine’s Day aduce în cuplu toată dulceaţa pe care ţi-ai putea-o dori. Încearcă 7 fantezii erotice de Valentine’s Day alături de partener, care te ajută să transformi atmosfera romantică într-o noapte fierbinte de neuitat.

 

 

 

Zeiţa şi sclavul

Lovită de o săgeată răzleaţă a lui Cupidon, Afrodita se îndrăgosteşte nebuneşte de un sclav. Fă rost de un costum vaporos şi sexy şi cucereşte-l cu farmecele tale de zeiţă. El nu va rezista prea mult avansurilor tale şi în scurt timp puteţi începe o noapte de pasiune nebună. Dacă nu ai la dispoziţie ambrozie şi nectar, poţi să-l hrăneşti cu boabe de struguri proaspeţi şi dulci.

Şedinţă foto

Lasă-l să-şi descopere talentul de fotograf şi fii fotomodelul lui pentru o seară. La început te pozează în ţinute conservatoare care îţi acoperă prea mult formele. Dă-i de înţeles că te poate convinge să renunţi la o parte din haine şi lasă-l să te înduplece să dai totul jos până la lenjeria sexy care îl va surprinde plăcut. Te poate convinge să renunţi şi la ea?

Seducţia virginului

Cei mai mulţi bărbaţi au avut cel puţin o dată fantezia în care sunt seduşi de o femeie mai experimentată. Pune-l să joace rolul unui tocilar care nu a mai văzut până acum o femeie goală şi învăţa-l ce înseamnă o noapte adevărată de pasiune. Asigură-te că porţi o lenjerie sexy cât mai elegantă, care reflectă gusturile tale rafinate în domeniul seducţiei.

Casnica şi depanatorul

Încearcă o fantezie sexuală clasică şi renumită pentru eficienţa ei. Joacă rolul nevestei neglijate care abia aşteaptă să seducă depanatorul în salopetă care i-a călcat pragul. Vei fi surprinsă să vezi cât de sexy poate arăta partenerul tău atunci când poartă doar o centură de scule.

Agentul imobiliar şi clientă

O altă fantezie în care tu preiei controlul, cea legată de vizionarea unei case, îţi permite să faci sex în ce cameră vrei sau chiar în toate. El îşi aşteaptă clienta îmbrăcat în costum la patru ace, pentru a-i prezenta fiecare avantaj al locuinţei. Tu nu eşti încă hotărâtă dacă vrei să cumperi. Vezi până unde poate merge pentru a se asigura că va finaliza tranzacţia pentru a-şi primi comisionul.

Striptease fără atingeri

Dacă vrei să-i oferi cea mai fierbinte experienţă de Valentine’s Day, fii o striperiță care dansează pentru un client bogat. Ca într-un club de striptease, el are voie doar să se uite, nu şi să atingă. Dansează-i în poală şi vezi cât de mult se va excita urmărindu-te fără să te poată atinge.

Doi străini, o noapte

Cea mai bună fantezie, cea cu doi străini într-un bar este recomandată mai ales cuplurilor care vor să simtă din nou pasiunea primelor întâlniri. Stabiliţi un bar liniştit ca loc de întâlnire şi jucaţi fiecare un rol, ca doi străini. Cine va face primul pas? Va dura mult până unul dintre voi îl convinge pe celălalt să petreacă o noapte fierbinte împreună? Fiorul necunoscutului va fi extrem de sexy dacă amândoi luaţi în serios fantezia şi o duceţi până la capăt.

Sursa

Comentarii

comentarii