A murit, răpus de cancer!

Doliu în cadrul Primăriei Paşcani. Petru Liuță, în vârstă de 68 ani, a decedat,fiind răpus de o boală grea. Foştii colegi din administraţia locală transmit sincere condoleanţe familiei şi regretă trecerea în nefiinţă a acestuia. Dumnezeu să-l ierte! 

Petru Liuță a fost angajat pe 20 mai 1991 ca inspector la Compartimentul Comercial din cadrul Primăriei iar pe data de 01 noiembrie 2011 a fost transferat la Poliţia Locală tot pe activităţi comerciale. După mai bine de 20 de ani în slujba comunităţii, pe data de 01 ianuarie 2014 acesta a ieşit la pensie. Imediat a venit și diagnosticul medicilor, cancer.

“Primăria Municipală Paşcani anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a fostului nostru coleg, Petru Liuţă. Domnul Liuţă s-a născut în 1949, a lucrat în Primăria Paşcani din anul 1991 ca inspector la Compartimentul Comercial. În 2011, s-a transferat la Serviciul de Poliţie Locală, tot pe activitate comercială. Din luna ianuarie 2014, domnul Liuţă a ieşit la pensie. Din păcate nu s-a bucurat foarte mult de pensie. Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, anunţă reprezentanţii Primăriei Paşcani.

Înmormântarea va avea loc în Pașcani, în ziua de miercuri.

Comentarii

comentarii