Accident grav in Ungaria : 6 morti, dintre care 4 romani, si alti 27 raniti (VIDEO)

Sase persoane au murit si altele au fost ranite, ed marti, for sale in urma coliziunii frontale dintre un autocar romanesc si un camion slovac pe autostrada M70 din Ungaria.

Bilantul accidentului rutier produs in Ungaria a ajuns la sase morti, site o persoana care avea rani grave decedand la spital, anunta seful politiei locale, Janos Tiborcz.

Cinci persoane – patru romani si soferul TIR-ului – au murit pe loc in momentul in care autocarul romanesc s-a lovit frontal cu un autocamion sloven, pe soseaua M70.

Potrivit unui martor, autocarul a intrat pe contrasens dupa ce soferul ar fi adormit la volan.

Atasatul roman de Interne in Ungaria, Ion Bente, declara cu putin timp in urma ca numarul persoanelor ranite in accident era de 27, iar una era in stare grava, medicii fiind rezervati in legatura cu sansele de supravietuire.

Accidentul s-a produs la ora locala 4.50 (5.50 ora Romaniei), in Ungaria, in apropiere de granita cu Slovenia, cand un autocar apartinand firmei Atlassib a intrat in coliziune cu un TIR.

Directorul Atlassib, Daniel Micu, a declarat pentru MEDIAFAX ca autocarul se indrepta catre Spania si transporta pasageri din toate orasele mari din Romania.

“Autocarul a iesit aseara (luni – n.r.) din tara pe la Arad si se indrepta catre Spania. De la Bucuresti pana la Arad autocarul a preluat pasageri din toate marile orase”, a declarat Micu.

In autocarul romanesc se aflau 40 de persoane – doi soferi si 38 de pasageri.
Seful politiei locale, Janos Tiborcz, a declarat ca accidentul s-ar fi produs dupa ce autocarul romanesc a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un TIR inmatriculat in Slovenia.

Sursa

 

Sursa video

Comentarii

comentarii