Afla unde poti sa iti surprinzi partenerul pentru a-i oferi momente de neuitat

Sexul nu trebuie planificat cu minutiozitate. Din contra! Ia-ti iubitul prin surprindere si poti fi sigura ca te vei bucura de orgasme multiple. O partida rapida este binevenita oricand, stuff asa ca citeste si invata!

1. La o plimbare tarzie in parc
Iesiti la jogging sau la o plimbare? Du-ti iubitul intr-un loc mai ascuns si provoaca-l la o partida de sex de neuitat. Daca va este incomod sa faceti sex normal, mind sexul oral este perfect pentru aceasta aventura. Iar adrenalina in combinatie cu placerea sexuala ii va placea la nebunie.

2. Dimineata, in dus
Dimineata, sunteti probabil grabiti, dar dusul este obligatoriu. Asa ca strecoara-te in baie si ia-l prin surprindere cu o mica propunere indecenta. Mangaie-i corpul cu ulei de dus si faceti sex in picioare. Orgasmul este garantat.

3. In masina
Aveti de parcurs un drum lung? Ce poate fi mai placut decat sa faceti o mica pauza pentru placere? Sexul in masina este extraordinar, asa ca nu e cazul sa-l ratati!

4. Pe acoperis
Vrei sa te uiti la stele? Poti chiar sa ajungi la ele! Asta daca iti iei iubitul cu tine pe acoperis si il provoci la o partida de sex de neuitat.

5. In camping
Vreti sa evadati in weekend? Mergeti cu cortul. Nu doar ca va veti deconecta de tot ce inseamna munca, stres si probleme, dar va puteti bucura unul de celalalt intr-o locatie iesita din comun!

Sursa

Comentarii

comentarii