Angajații Spitalului Municipal premiați!

spital-municipal-pascaniNu este sfârșit de anfără serbarea de sfârșit de an unde, să fie premiați simbolic angajații anului de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Preotul ce slujește la biserica din curtea unității spitalicești a organizat și un mic moment de colinde celor prezenți dar și bolnavilor.

S-au ales cei mai buni angajați ai Spitalului Municipal. Este vorba despre Ioan Timofte – liderul Sindicatului Administrativ al Spitalului, Cucu Tatiana – asistent medical principal la secția de Pediatrie, Nistor Doru – asistent medical principal de laborator și Alina Văcărescu – medic specialist Medicină Internă. Aceștia au reușit cele mai bune rezultate și au primit cele mai bune calificative pe parcursul acestui an, 2016. Într-un cadru festiv, patru angajați au primit diplome de excelență, flori, și șampanie.

La eveniment a participat ți managerul unității, docotr Costică Pânzaru care a trecut în revistă cele bune e s-au petrecut în spital. A urmat șui un moment de colinde susșinut de cei înscrii în Asociația Tinerilor Ortodocși Români, filiala Pașcani, cor coordonat de preotul Dumitru Rusu.

Numărul angajaților în acest moment la Spitalul din Pașcani este aproape de 500 de persoane. Evenimentul a avut loc la inițiativa preotului Ioan Gigi Daniel, de la Biserica “Sfantul Ioan Botezatorul” din curtea Spitalului Municipal, cel care desfășoară zeci de activități umanitare.

Comentarii

comentarii