Animalele Circului Globus ar putea ajunge la Grădina Zoologică de la Bucov

Dresorul Stefan Plesoianu prezinta un numar cu tigri si lei, la Circul Globus, in Bucuresti, marti, 12 februarie 2008. Leul Damian, de la Circul Globus, care pe 2 februarie a incercat sa-si atace dresorul, a revenit in week-end in arena. BOGDAN STAMATIN / MEDIAFAX FOTO

Conducerea Grădinii Zoologice de la Bucov este interesată să preia o parte din animalele de la Circul Globus, fiind deja purtate discuţii pe această temă.

Şeful Serviciului Zoo al Grădinii Zoologice de la Bucov, Gheorghe Raicu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că reprezentanţii instituţiei au purtat mai multe discuţii pentru preluarea unor animale de la Circul Globus.

“Am fost la Circul Globus după accident, am discutat referitor la relocarea animalelor, am zis că suntem dispuşi să îi ajutăm să reloce din animale în funcţie şi de spaţiile pe care le avem. În ultima perioadă, am înţeles că exclusivitate la relocarea animalelor o are Vier Pfoten, am luat legătura şi cu dânşii şi aşteptăm un răspuns. În momentul în care am vorbit au zis că aşteaptă să se amelioreze condiţiile de mediu şi atunci puntem discuta despre relocări”, a afirmat Raicu.

Potrivit acestuia, Grădina Zoologică de la Bucov este interesată să preia lei, tigrii sau cămile.

Sursa

Comentarii

comentarii