Apă caldă non stop, pentru sărbători

dus_apa_caldaVeste bună pentru pășcănenii care sunt branșați la sistemul centralizat al Regiei locale de termoficare Pașcani. Până în a trei zi din ianuaie 2017, la roinete va curge apa caldă în regim de non stop.

Sărbători cu apă caldă non stop pentru pășcănenii abonați la RAGCL Pașcani. Mai exact, apa caldă va fi furnizată în regim continuu pană pe data de 3 ianuarie iar caldură în funcție de temperaturile de afară.

“Am luat decizia ca începând din această seară, până pe data de 3 ianuarie, să furnizăm non stop apă caldă, celor branșați la sistemul centralizat. Partea de încălzire nu este o problemă, facem programul în funcție de temperatura de afară. Avem de asemenea, echipe de intervenții, instalatori și sudori, în cazul în care au loc avarii. Suntem pregătiți pentru această perioadă în ceea ce privește partea de termoficare și instalații”, a precizat directorul regiei, Gelu Nedelcu.

Cei care au problemE sau avarii la rețelele de încălzire și apă caldă pot apela la numerele de telefon 0232 761 092 si 0760 788 360.Regia va asigura intervențiile între orele 08.00 – 16.00, în această perioadă.

Comentarii

comentarii