Apel umanitar pentru o fetiță de 8 ani

Marian Donisă face un apel umanitar la toţi cei care ar putea să ajute o fetiţă de 8 ani cu probleme grave de sănătate. El a scris pe pagină să de Facebook despre fetiţă:

”Pardos Ioana-Larisa – Sunt mama unei fetiţe de 8 ani, care a fost diagnosticată încă de la naştere cu: Hidrocefalie internă grad IV (Operată), Spînă bifidă dorso-lombară (Operată imediat ce a venit pe lume), Paraplegie flască. În urmă constatărilor date de către medici m-am acomodat foarte greu cu ideea că fetiţă mea v-a stă într-un scaun cu roţile toată viaţă. Am avut nevoie de mult timp să mă reconstruiesc. De curând am încercat să-i fac un corset care să o ajute să ţină coloana într-o poziţie mai dreapta iar în urmă unei radiografii rezultatele au arătat că nu se poate corectă cu un corset.

Scolioză severă pe care o are necesită o intervenţie chirurgicală (Rahisinteză) care nu se efectuează la noi din câte am înţeles. Nu am multe detalii despre această intervenţie, ştiu doar că are foarte multe riscuri în cazul ei… Operaţia necesitând 7 şuruburi pentru a putea corecta şi ţine coloana într-o poziţie mai dreapta. Fetiţă respiră greu deoarece Scolioză e de 70% avansată.

Scriu aici în speranţa că o să aflu mai multe informaţii. Dacă citeşte cineva care a mai trecut prin astfel de situaţii, îi rog să-mi comunice. Implor persoanele care au posibilitatea de a ne veni în ajutor. Orice ajutor de orice fel este binevenit şi ne va ajută să ţinem situaţia sub control să nu se agraveze Scolioză. Persoanele ce au posibilitatea şi voinţă sunt rugate să doneze oricât le stă în putinţă în contul: RO87BRDE40SV11915642400 sau la nr.: 004 0757 855 180. Va mulţumim!!!”

Comentarii

comentarii