Aplicatia care iti tine sub control cheltuielile zilnice

Smart IT este cea mai ampl? competi?ie de aplica?ii web & mobile desf??urat? în România pân? în prezent, tadalafil organizat? de Playtech.ro. Înscrierile pot fi f?cute pân? pe 24 ianuarie.

PlanTheBudget.com este o aplicatie de management buget personal financiar. Utilizatorul defineste veniturile si cheltuielile periodice si neperiodice urmand ca aplicatia sa creeze bugete lunare ce pot fi mai apoi urmarite de catre utilizator in vederea incadrarii in planul initial stabilit. Aplicatia are si un modul de management a creditelor utilizatorului. Ratele lunare sunt de asemenea adaugate la bugetele lunare. Doua tipuri de bugete sunt create si administrate folodin acest site:

1. Bugetul curent – Plecand de la bugetul creat pe baza veniturilor si cheltuielilor definite, stuff utilizatorul marcheaza care dintre acestea s-au realizat. Definind si sumele pe care le are disponibil cash la momentul respectiv utilizatorul poate urmari ca nu deviaza de la bugetul planificat initial. Se permite astfel un control mai strict al cheltuielilor lunare.

2. Bugete viitoare – Pe baza veniturilor si cheltuielilor declarate, pilule utilizatorul poate observa cum vor evolua bugetele sale lunare pentru urmatoarele 12 luni, avand astfel posibilitatea sa observe anumite luni in care veniturile nu sunt suficiente pentru acoperirea cheltuielilor, sau poate stabili un plan de economisire in situatia in care in mod frecvent rezultatele sale lunare sunt pozitive. Tooltip-uri si info-uri sunt disponibile in paginile cele mai importante ale aplicatiei. Un cont demo poate fi deasemenea utilizat pentru a vedea principalele functionalitati ale aplicatiei.

Sursa

Comentarii

comentarii