Astazi , marea finala “Dansez pentru tine”

Astazi , recipe de la 20:30, la Pro Tv, se va desfasura Marea Finala a celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”.

Cea mai tensionata editie din intreg sezonul va aduce in fata telespectatorilor cele mai iubite, votate si bine punctate trei perechi ale editiei care isi vor da ultima si cea mai importanta lupta.

Corina Bud si Edy, Roxana Ionescu si Stefan si Lavinia si Decebal au trecut pana acum prin accidentari, dureri si momente de cumpana, insa acum se afla in fata disputei care le poate aduce marele premiu de 60 000 de lei si trofeul visurilor.

Doar cei de acasa pot hotari viitorul visurilor finalistilor si isi pot alege favoritul  trimitand sms la 1322 cu textul Corina, Roxana sau Lavinia.

Perechile finaliste vor face pentru ultima data in concurs demonstratia talentului si a muncii lor in pasi de dans contemporan in ploaie, primul dans din competitie pentru a se putea vedea evolutia lor de la prima editie si pana acum si un dans la alegere dintre cele dansate in cele 6 editii de pana acum.

In seara asta care va fi presarata cu nenumarate dansuri speciale si invitati de onoare, se vor da si premii valoroase care totalizeaza mai mult 100.000 de euro.

Nu doar marele castigator va pleca acasa cu zambetul pe buze si cu un cec de 60.000 de euro, ci si celelalte doua perechi de pe podium vor avea toate motivele sa creada in implinirea visului lor.

Sursa

Sursa foto

Comentarii

comentarii