Astăzi se împlinesc 4 ani de la moartea superstarului Michael Jackson

images (4)Astăzi se împlinesc patru ani de la moartea regelui muzicii pop. Pe data de 25 iunie 2009, Michael Jackson a încetat din viaţă la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii cu propofol. Vinovatul în cazul morții artistului este medicul Conrad Murray care a fost condamnat în 2011 la patru ani de închisoare, în ciuda eforturilor familiei lui Michael Jackson care a cerut ca doctorul să fie închis pentru tot restul vieţii.

De-a lungul carierei sale, Michael Jackson a doborât numeroase recorduri muzicale: albumul Thriller (1982) n-a fost egalat nici astăzi la numărul de unităţi vândute (peste 100 de milioane), a intrat în Cartea Guinness a Recordurilor în mai multe rânduri şi a câştigat 13 premii Grammy de-a lungul carierei sale de succes. Fani din lumea întreagă încă mai fredonează hiturile acestuia „Thriller”, „Dirty Diana”, „Beat it”, „Billie Jean” „Heal the World”, „You are not alone”, „You Rock My  World”, „They don’t really care about us” și altele.

Chiar și după moartea „regelui”, veștile negative din partea familiei Jackson nu lipsesc. Presa americană a scris despre încercarea de suicid a lui Paris Jackson, fiica artistului. Ea ar fi încercat să îşi taie venele, din cauză că s-a certat cu bunica ei pentru că o protejează prea mult când ea îşi doreşte o viaţă liniştită, nu se mai înţelegea cu fratele mai mare şi din cauza ultimelor veşti potrivit cărora Michael Jackson nu ar fi fost tatăl ei, ci un alt bărbat i-ar fi fost tată biologic.

Sursa

Comentarii

comentarii