Atenţie! Iată ce alimente sunt nocive pentru persoanele cu boli de ficat

alimente-care-fac-rau-ficatuluiOboseala cronic? ?i infec?iile frecvente sunt principalele semne ale unui ficat nes?n?tos. Cele mai multe boli apar în urma unei alimenta?ii necorespunz?toare. A?adar, prescription dac? vrei s? evi?i apari?ia acestora, iat? recomand?rile noastre.

Alimente interzise în bolile de ficat – alimente bogate în colesterol

Printre alimentele interzise în bolile de ficat se num?r? cele bogate în colesterol, precum carnea ro?ie, creve?ii, margarina, maioneza, untul, fri?ca ?i g?lbenu?ul de ou. Acestea au un risc ridicat de a provoca boli de ficat. Medicii recomand? reducerea consumului de astfel de produse. Le po?i înlocui îns?, cu încredere, cu cereale integrale, fructe ?i legume.

Alimente interzise în bolile de ficat – alimentele de tip fast-food

Tot printre alimentele periculoase pentru ficat se num?r? cele de tip fast-food. Produsele de tip fast-food sunt pline de calorii, con?in foarte mult sodiu, iar consumate frecvent duc la o acumulare de gr?sime în ficat. Din aceast? cauz?, acest organ se îmboln?ve?te din cauza suprasatur?rii de gr?simi pe care trebuie s? le proceseze.

Sursa

Comentarii

comentarii