Back to School Party @ New Art Cafe & Lounge

 

Back To School party FINAL

Sâmbătă, 17 septembrie 2016, începând cu orele 22:30, New Art Cafe & Lounge vă invită la Back to School Party! Invitatul special al acestui super eveniment este DJ Ghost – artist apreciat și promovat de numeroase posturi de radio locale și naționale. 

Atmosfera va fi animată de MC Supreme – unul dintre cei mai talentați MC din zona Moldovei.

Despre DJ GHOST

Gabriel Jicman, cunoscut sub aliasul DJ Ghost, născut în Iași în vara anului ’90 își face debutul ca Disc Jockey în vara anului 2010, odată cu rezidența într-un club cunoscut din Iași, urmată de evenimente la alte cluburi din țară. Pasiunea pentru muzică vine de la o vârstă fragedă, odată cu descoperirea pasiunii pentru pian. Pasiunea pentru muzică l-a adus în postura de a realiza un podcast bi-lunar, la cel mai cunoscut post de radio din zona Moldovei. Momentan, la stadiul de realizare de remix-uri și bootleg-uri, își propune pe viitor să lanseze propriile piese, creând o combinație unică în stilul sau unic, care îl caracterizează.

Nu uita! Sâmbătă, 17 septembrie 2016, începând cu orele 22:30, New Art Cafe & Lounge vă invită la Back to School Party! !

Eveniment susținut și recomandat de radio Impact FM.

Promovat local de Inpascani.ro.

New Art Cafe & Lounge – în Pașcani, pe str. Șfefan cel Mare, nr. 13.

Relații la 0748. 902. 078 și pe Facebook: New Art Cafe Lounge

 

Comentarii

comentarii