Bancomate din Pașcani sparte de hoți!

Mai multe bancomate din cele două zone ale Pașcaniului au fost sparte de hoți. Aceștia au distrus câteva dintre ele, cu sârmă și șurubelnță. Specialiștii de la Crimă Organizată au preluat cazul, iar cercetările continuă pentru a ase stabili paguba produsă și pentru a fi prinși indivizii.

Angajații a două unități bancare din Pașcani au solicitat ajutor polițiștilor și speciliștilor criminaliști după ce azi dimineță au văzut că ATM-urile sunt distruse și  mai ales primeau sesizări din partea clienților care încercau să scoată bani de la bancomatele amplasate anumite puncte din oraș.

“Polițiștii pășcăneni au fost sesizați azi dimineță, de către angajații băncilor, cu privire la faptul că la câteva bancomate există urme de forțare. De asemenea, având în vedere aspectele semnalate, cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate în vederea stabilirii întregii situații”, a declarat Anca Vîjiac, purtător cuvânt IPJ Iași.

Până la acest moment nu se știe paguba produsă, însă speciliștii de la Iași au luat probe și cercetează cazul, existând deja un cerc de suspecți, aceștia fiind surprinși pe camerele de supraveghe din apropierea bancomantelor.

Revenim cu mai multe informații!

Comentarii

comentarii