Cadavrul unui român dispărut în urmă cu patru ani în Italia a fost găsit

imagesCadavrul unui cetăţean român dispărut de patru ani a fost găsit în Italia, anchetatorii stabilind că bărbatul a murit în 2009 pe un şantier din apropiere de Torino, fiind îngropat la o groapă de gunoi de patronul companiei la care lucra fără acte.

Românul în vârstă de 45 de ani era dat dispărut de patru ani. Anchetatorii italieni au redeschis cazul acestuia de câteva luni, în baza unei sesizări făcute prin Interpol, iar cadavrul a fost descoperit acum câteva zile într-o groapă de gunoi din zona Mantafia d’Asti, în apropiere de Torino.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul se angajase fără acte ca zidar, pe un şantier situat la periferia oraşului Torino. Însă, în iunie 2009, el a căzut de pe o schelă, iar patronul companiei şi un complice au ascuns cadavrul de teama autorităţilor, dat fiind că românul muncea în ilegalitate. Cadavrul a fost găsit de curând într-o groapă de gunoi şi a fost identificat prin teste ADN, iar cei doi suspecţi au fost puşi sub acuzare pentru omor prin imprudenţă şi ascunderea cadavrului.

Sursa

Comentarii

comentarii