Case în flăcări, în Pașcani

logo incendiuPompierii au intervenit în aceste zile la mai multe solicitări de stingere incendiu după ce coșul de fum sau un cablu electric a provocat scântecia.

În data de 24.12.2016, ora 07:37, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în mun. Pașcani, str. Dragoș Vodă , pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. A ars: funinginea depusă în coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coșul de fum necurățat de funingine.

 În aceeași zi, în jurul orei 20:43, Secția de Pompieri Pascani a intervenit în mun. Pascani, str. 1 Decembrie 1918, nr. 18, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. Au ars: un fotoliu, o ușă din lemn și 5 mp parchet. Cauza probabilă a incendiului: un aparat electric lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

 Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în Ruginoasa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars: o canapea, un televizor, 2 uși de lemn, o masă, un dulap, 30 de kg materiale textile. Cauza probabilă a incendiului: un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Comentarii

comentarii