Câștigătorul finalei „Românii au talent”!

Aseară a avut loc finala de la „Românii au talent”, unde 15 concurenți au prezentat numere de excepție, iar în final a fost desemnat drept câștigător, prin voturile telespectatorilor, Bruno Icobeţ, care a câștigat  marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu numărul realizat alături de cei trei câini ai săi.

Bruno s-a prezentat în marea finală a celei de-a treia ediții, cu un număr de dresură canină foarte complex, fără comenzi vocale, ci doar vizuale, la final cei trei membri ai juriului: Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, fiind foarte impresionați și emoționați, s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat cu admirație.

În vârstă de 50 de ani, Icobeț, fiind de profesie consultant IT, a avut susținerea lui Mihai Petre încă din preselecții, întrucât juratul a susținut că dorește ca numărul lui să fie cel care va câștiga finala  “Românii au talent”, declarând în finală:  “Până în momentul ăsta, e momentul meu preferat. Sper să câştigi competiţia. Sper să te voteze lumea”.

Bruno Icobeț a afirmat că: “Participarea noastră la ‘Românii au talent’ va fi un manifest pentru educaţie canină şi umană în acelaşi timp. Nu sunt profesionist şi nu îmi câştig existenţa cu câinii. Sper, în schimb, ca viaţa telespectatorilor şi a câinilor acestora care doresc să urmeze calea acestui sport deosebit să ia o nouă turnură, aşa cum s-a întâmplat cu mine când l-am văzut pe Ron Watson (un maestru în domeniu, recunoscut pe plan internaţional)”.

 

 

Sursa

 

Comentarii

comentarii