Cat de repede se indragostesc barbatii in functie de zodie

Berbec

Acest barbat iubeste femeia, treatment indiferent de culoarea parului, cheap a pielii sau a ochilor. Se poate îndragosti nebuneste de doua femei în acelasi timp fara ca ele sa faca ceva pentru asta. Este vesnic amorezat, search iar femeile trec cu rapiditate prin viata lui. Daca vrei sa-l pastrezi, demonstreaza-i ca esti unica.

Taur

Pentru un barbat Taur, dragostea chiar trece prin stomac, de aceea trebuie sa-i gatesti. Nu stii? Trebuie sa înveti, daca îl vrei cu adevarat. Este greu de cucerit, însa odata îndragostit îti va ramâne fidel pe viata. Taurul este unul dintre cei mai devotati si stabili parteneri.

Gemeni

Se poate aprinde de la prima vedere, însa îi si poate trece în minutul doi daca fata pe care a pus ochii i se pare banala si plictisitoare în discutii. Ai grija! Daca vrei sa-l cuceresti, trebuie sa fii speciala. Inteligenta, spontaneitatea, originalitatea sunt doar câteva dintre calitatile pe care trebuie sa le detii daca vrei sa-l cuceresti.

Rac

Sensibilitatea îl face sa fie vesnic îndragostit. Tot aceasta calitate îl face însa si usor de ranit. Daca ai pus ochii pe un astfel de barbat, trebuie sa ai mare grija la sentimentele lui. Te vrea delicata, inocenta si fidela. Arata-i dragoste din prima seara si îti va raspunde la sentimente.

Leu

Este un barbat extrem de orgolios care are nevoie de întreaga ta atentie si de multe laude pentru a se îndragosti. Daca îl vrei, trebuie sa fii rabdatoare, sa-l curtezi si sa te faci dorita si placuta de toata populatia masculina pentru a-i capta privirile. Fii stralucitoare, fa-l sa se simta unic si vei primi toata dragostea lui.

Fecioara

Pentru acest barbat frumusetea nu este cea mai importanta, ci apreciaza alte calitati precum disciplina, harnicia, modestia si fidelitatea. Nu lasa usor garda jos si daca îl vrei, trebuie sa ai multa rabdare. Fii tu cea cu initiativa si demonstreaza-i ca esti aleasa. Odata îndragostit, te vei alege cu un barbat fidel care pune familia mai presus de orice.

Balanta

Extrem de romatic si mereu cu capul în nori. Are nevoie de o femeie care sa-l aduca cu picioarele pe pamânt. Ofera-i toata afectiunea, alinta-l, rasfata-l si vei deveni singura din viata lui.

Scorpion

O remarca inteligenta, o problema discutata coerent si cu siguranta ii vei capta atentia si admiratia. Adora femeile inteligente si poate fi usor cucerit de la prima discutie. Nu incerca sa-l faci gelos, pentru ca-l vei pierde!

Sagetator

Te vrea noncomformista. Ai o vestimentatie deosebita, îti place aventura si nu stii ce înseamna monotonia? Nativul din Sagetator te va adora din prima clipa. De retinut! Detesta gelozia. Lasa-i libertatea si va fi al tau pentru totdeauna.

Capricorn

Este un barbat conservator care doreste o femeie cuminte, ascultatoare si muncitoare. Daca te-ai îndragostit de un astfel de barbat, afla ca poate fi cucerit cu greu si prin multa munca. Partea buna este ca odata îndragostit, nimeni si nimic nu-l va face sa renunte la tine.

Varsator

Nu face parte dintre barbatii fideli. Se îndragosteste repede si îi poate trece la fel de repede. Daca esti o femeie posesiva si geloasa, ai face bine sa-l ocolesti. Adora libertatea si pentru nimeni si nimic nu va renunta la ea. Îsi doreste alaturi o femeie matura care sa-l înteleaga si care sa-l sprijine.

Pesti

Este un barbat sensibil si are nevoie de o femeie care sa-l înteleaga si care sa-i dea încredere în propriile forte. Iubeste-l fara a cere nimic în schimb si se va îndragosti fara sa-si de seama. E nevoie însa de timp si rabdare. Nu-l presa, asculta-l, sfatuieste-l si încearca sa-l întelegi.

Sursa

Comentarii

comentarii