Ce ne-au pregatit astrele pentru aceasta saptamana

Berbec. Daca exista o tema de socializare pentru aceasta saptamâna este foarte probabil ca aceasta sa ia o forma de divertisment casnic într-o dimensiune destul de mica. Tu si persoanele cu care îti petreci timpul mai degraba va doriti sa va bucurati în liniste si de placerile pe care vi le ofera viata, ambulance decât sa faceti ceva într-un fel deosebit. Probabil ca vei avea momente de confuzie in relatia cu cineva apropiat, în special în prima parte a intervalului, Încearca sa-ti rezolvi problemele cu mai multa responsabilitate si fereste-te de izbucniri irationale.

Taur. Influentele astrale din aceasta saptamâna vor pune accent pe viata particulara si astfel vei prefera sa stai mai mult acasa, înconjurata de cei din familie, si actionând mai mult din spatele scenei. Visuri, discutii sau un lucru pe care îl poti gasi atunci când îti vei face curat în dulap sau în garderoba pot dezgropa evenimente ascunse care vor avea ca efect revenirea conflictelor si a plângerilor din trecut. Ar fi mai bine sa uiti trecutul si sa distrugi scrisoarea sau acel obiect care poate tulbura pe cineva drag tie.

Gemeni. Ritmul vietii tale va creste atâta timp cât te vei implica în oricât de multe activitati de grup sau de echipa. În aceasta saptamâna este indicat sa-ti verifici cu atentie programul pe care ti l-ai stabilit, pentru a fi sigura de reusita. Verifica-ti de doua ori planurile de urmat în aceasta perioada. Daca profesia ta presupune lucrul cu publicul si în special cu femeile, ai putea cunoaste cu adevarat succesul. Este posibil sa te implici într-o activitate caritabila, aproape de inima ta.

Rac. Nu ar trebui sa permiti niciunui sentiment de tristete sa-ti domine starea de spirit si sa-ti strice saptamâna. Daca exista ceva care te nemultumeste sau vrei sa te plângi de ceva anume, încearca sa faci cunoscute aceste nemultumiri persoanelor din jurul tau care sunt dispuse sa te asculte. Fa-ti curaj si explica-le lucrurile care te supara. Chiar daca persoana la care ai apelat nu îti poate oferi un sprijin si un ajutor imediat, te vei simti mult mai bine dupa ce ti-ai împartasit grijile.

Leu. Un proiect pe termen lung, început în aceasta saptamâna, ar putea avea un impact profund în viitor. Lucrul cel mai important este sa rezisti pâna la sfârsitul derularii acestuia, depasind inevitabilele obstacole, dupa care totul îti va merge din plin. Din cauza influentelor astrale din aceasta saptamâna pot exista neîntelegeri asupra unor detalii minore care pot fi rezolvate prin discutii si compromisuri. O persoana dominanta îti va provoca o scena, dar nu te vei simti deloc intimidata de aceasta.

Fecioara. Daca vrei sa cumperi, sa vinzi sau sa te implici în vânzarea sau achizitionarea unor bunuri, pregateste-te pentru mici întârzieri. Ai rabdare pentru ca aceasta situatie se va îmbunatati putin mai târziu în luna urmatoare. La locul de munca, în loc sa tot astepti sa ti se puna întrebari, fii tu prima care se ofera voluntara în misiuni noi si interesante. Adoptând o atitudine optimista te va ajuta sa câstigi simpatia sefului tau sau a unui alt superior care cauta o persoana în care sa aiba încredere si pe care se poate într-adevar baza.

Balanta. Relatiile personale se vor îmbunatati în aceasta saptamâna, pentru ca esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul tau. Influentele astrale te vor ajuta sa discuti unele evenimente din trecut care ti-au provocat multa durere sufleteasca. În relatia cu un prieten apropiat, vechile dezacorduri pot reveni. Nu-ti fie teama sa spui ce gândesti, aceasta fiind singura cale pentru a-ti rezolva problemele. Pe ansamblu, vei simti ca faci progrese, chiar daca uneori vei face câtiva pasi înapoi …cu scopul de a merge din nou înainte.

Scorpion. Toate domeniile vietii vor fi, în aceasta saptamâna, pline de evenimente si diverse activitati, ba chiar mai mult decât ca de obicei. Unele persoane se vor plânge ca nu pot tine pasul cu acest ritm, dar tu vei savura fiecare clipa nebuna. Fiind atât de ocupat, trebuie sa fii practic si în special prudent atunci când vei aborda un nou subiect de discutie. Nu te lasa pacalit de cuvintele fermecatoare si privirile magulitoare ale unor persoane. Acesti oameni vor încerca sa obtina tot felul de favoruri din partea ta, iar odata ce le-au obtinut nu vor mai fi nici macar pe jumatate la fel de fermecatori.

Sagetator. Este de înteles ca te vei simti înabusita si limitata, daca unele persoane vor încerca sa te oblige sa renunti la orice planuri aventuroase pe care deja ti le-ai stabilit. Desi romantismul ocupa un loc important în agenda ta, nu esti în cautarea angajamentelor pe termen lung, mai degraba preferi aventurile scurte care sa te distreze si sa dureze cât mai putin. Evita jocurile de noroc, iar daca ai propria afacere nu-ti depasi limitele financiare.

Capricorn. In cazul în care în ultima perioada au existat unele neîntelegeri, modul de a le rezolva este sa încurajezi pe toata lumea sa fie gata sa ierte si sa o ia de la început. Viata de familie este pe cale sa devina mult mai relaxanta decât a fost la începutul anului, iar tu esti acum mai pregatita sa-ti petreci mai mult timp alaturi de membrii familiei tale si sa te bucuri de compania acestora. Daca esti singura si în cautarea dragostei, acum poti avea sansa sa cunosti persoana potrivita prin intermediul unei organizatii de caritate sau religioase.

Varsator. Cum afli ca poti avea încredere ca se vor realiza promisiunile unor persoane? Dovada ca intentiile unei anumite persoane sunt într-adevar bune o vei gasi în actiunile sale, nu în cuvintele spuse de aceasta. Daca oamenii sunt seriosi în ceea ce priveste angajamentele asumate, vor arata acest lucru prin eforturile pe care le vor face. Unii, însa, îti vor spune doar ceea ce vrei tu sa auzi, dar nu vor face nimic pentru a-si îndeplini promisiunile facute. La sfârsitul acestei saptamâni vei afla în cine poti avea încredere si în cine nu.

Pesti. Partenerul sau iubitul tau îti poate fi cel mai bun – si poate singurul – aliat atunci când va fi de partea ta într-o chestiune care înseamna mult pentru tine. Schimbarile care vor avea loc în relatiile tale vor fi benefice, de aceea renunta la orice banuiala. Cineva cunoscut ar putea esua într-o activitate importanta, test sau examen. Daca este o persoana hotarâta va încerca din nou. Provocarile cu care te vei confrunta nu vor fi usoare, dar elogiile si complimentele pe care le vei primi iti vor folosi pentru a te mentine inspirata.

Sursa

Comentarii

comentarii