Cele mai căutate facultăți

2atentat_cu_bomba_la_uaic_2-515x386Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), for sale Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) si Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” (TUIASI) au publicat informatii referitoare la numarul de dosare inregistrate ieri, unhealthy 18 iulie, shop in prima zi de inscrieripentru admiterea in invatamantul superior.

Astfel, potrivit statisticilor, la UAIC, la studii de licenta, cele mai multe dosare au fost depuse la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) – 188, Psihologie si Stiinte ale Educatiei (164), Litere (138) si Informatica (108). La studii de masterat cele mai multe dosare au fost depuse la FEAA (132).

La UMF cei mai multi candidati s-au inscris la Medicina (218), Medicina dentara (52) si Asistenta Medicala Generala (36).

La TUIASI, la studii de licenta cele mai multe dosare s-au inregistrat la Arhitectura – 84, Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei – 58, Automatica si Calculatoare – 46 si Mecanica – 40.

La studii de masterat, cele mai multe dosare au fost depuse la Constructii si Instalatii – 182 (s-au incheiat inscrierile), Mecanica – 116, Inginerie Electrica si la Facultatea de Energetica si Informatica Aplicata – 107.

Comentarii

comentarii