Cele mai intalnite fantezii sexuale

Astazi iti prezentam cele mai intalnite fantezii sexuale. Afla, prostate asadar, la ce se gandesc cei din jurul tau cand sunt implicati intr-o partida fierbinte de sex!

Sex in trei sau sex in grup

In cazul fanteziilor sexuale, moralitatea nu este foarte importanta, mai ales atunci cand vine vorba de fanteziile cu sex in grup. Acelasi lucru este valabil si pentru fanteziile masculine cu sex in trei, avand in vedere ca acestia isi imaginea cum fac sex cu doua femei, acestea rasfatandu-l cu felatie in acelasi timp. In viata reala lucrurile stau, desigur, destul de diferit, deoarece sunt implicate emotiile si gelozia.

Sex cu o persoana faimoasa
In zilele noastre, mass-media este plina de imagini ale unor corpuri perfecte, modele celebre, cantareti si actori. Prin urmare, fanteziile sexuale in care o faci cu o persoana faimoasa sunt foarte comune. Acest lucru poate insemna masturbare simpla, in timp ce vizionezi un film sau privesti fotografia persoanei celebre, ori poti crea in mintea ta povesti cu tot felul de intamplari obraznice.

Sex cu un prieten

Sexul cu un prieten este de obicei interzis in viata reala – poate ca unul dintre voi este intr-o relatie serioasa sau poate ca nu doriti sa stricati o prietenie pe termen lung. Prin urmare, fanteziile sexuale cu prietenul tau/prietena ta sau cea/cel de care este indragostit/a in secret pot fi foarte utile.

Sex cu un strain

Acesta este, adesea, nu doar o fantezie, ci chiar realitatea, mai ales in cazul tinerilor. Asta nu inseamna ca toata lumea se complace in acest tip ce contact sexual. Barbatii sunt mai curajosi cand vine vorba de actul sexual cu o persoana total straina, dar femeile au mai mult fantezii cu aceasta situatie. Mai ales in cazul in care fantezia se refera la o persoana reala, de exemplu o persoana care trece pe strada sau intr-o masina.

Sex cu o persoana de acelasi sex

Potrivit sexologului Sari Locker, acest tip de fantezie sexuala este mai comuna in cazul femeilor. Ele viseaza la o experienta sexuala cu o actrita celebra, o colega de serviciu sau o persoana complet imaginara. Sau, cum a spus Locker: “Va puteti imagina doua femei frecandu-si sanii una de alta? Iti poti imagina penisul tau intr-o mana si al partenerului in cealalta?”. Este adevarat ca si barbatii au fantezii despre experientele cu o persoana de acelasi sex. Faptul ca au astfel de fantezii sexuale nu inseamna insa ca aceste persoane sunt homosexuale sau ca isi vor aduce vreodata fanteziile in realitate.

Comentarii

comentarii