Celine Dion a lansat un nou single, "Encore un soir"

Logo Celine dionNoul hit al lui Celinde Dion este în limba franceză și se intitulaează “Encore un soir”. Melodia este anunţată public la doar două zile de la gala Billboard Music Awards 2016, în cadrul căreia artista a interpretat piesa “The Show Must Go On”, un cover după cunoscuta piesă a celebrii formaţii Queen.

La începutul anului 2016, Celine Dion a trecut prin momente extrem de dificile. Două persoane dragi din viaţa sa au murit de cancer. Soțul ei, René Angélil, s-a stins din viață pe 14 ianuarie,  iar după doar două zile, cum nu se putea mai rău, urma să moară și fratele ei, Daniel.

După probabil cea mai grea perioadă din viaţa ei, a dorit să stea departe de ochii presei și ai publicului, cum era şi de înţeles. Celine Dion a revenit cu un nou single, ce purta cu sine un mesaj puternic. ”Viața trebuie să continue”, ne-a spus artista canadiană prin piesa The Show Must Go On, o reinterpretare a hitului lansat de Queen în 1991. Acest single a fost interpretat live în cadrul galei Billboard Music Awards 2016, unde artista a fost premiată cu un Icon Award pentru întreaga sa carieră.

Cel de-al doilea single, ce-i urmează coverului după Queen, este “Encore un soir”, o piesă în limba franceză compusă de Jean-Jacques Goldman.

”Sunt fericită că vă pot prezenta în sfârșit piesa ”One More Night” (“Encore un soir”), pe versurile și muzica lui Jean-Jacques Goldman, care mi-a făcut această minunată favoare în a-mi dărui această frumoasă piesă la 12 ani de la ultima noastră colaborare”, a scris Celine pe pagina sa de Facebook.

La 48 de ani, Celine Dion se află pe lista artiștilor cu cele mai mari încasări din lume, depășind pragul de 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Artista canadiană are în palmares 5 premii Grammy și hituri ce stau pe buzele publicului și acum, după mulți ani de la lansare. Ne referim, desigur, la piese precum “The Power of Love”, “Think Twice”, “Because You Loved Me”, “It’s All Coming Back to Me Now” și “My Heart Will Go On”.

Celine Dion a lansat de-a lungul carierei 14 albume în limba franceză și 11 albume în limba engleză, interpretând totodată și piese în alte limbi precum: spaniolă, italiană, germană și japoneză.

Sursa

Comentarii

comentarii