Comunitatea rușilor lipoveni în doliu. Un tânăr a murit în chinuri groznice din cauza unui tratament

Noi detalii apar în cazul decesului lui Iulian Echimov, un medic veterinar de 27 de ani din Bratești, judetul Iași, care a pierit din cauza unei boli grave contactate după ce a muncit la o fermă de porci din Danemarca. Iulian a muncit timp de doi ani la o fermă de porci din Danemarca.

În noiembrie anul trecut, a început să se simtă rău și a fost internat la un spital. Pentru că starea sa se înrăutățea, tânărul a revenit în țară, fiind internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Medic veterinar din Iasi, mort din cauza unui antibiotic

După câteva luni în care s-a plimbat între spitalele din Danemerca și România, un profesor doctor i-a pus diagnosticul de Sindrom Lyell, o boală caracterizată prin căderea totală a primelor straturi ale epidermei.

Medicii i-ar fi spus că boala a dezvoltat-o în urma contactului prelungit la un antibiotic foarte puternic, denumit Tylosin, pe care îl adauga în mâncarea porcilor de la ferma din Danemarca.

Afecțiunea i-a provocat dureri groaznice și o moarte chinuitoare.

Potrivit certificatului de deces al tânărului, moartea a fost cauzată de insuficiența multiplă a organelor.  Însă, la cauze sunt trecute Sindrom Lyell și expunerea repetată la antibioticul Tylosin.

Întreaga comunitate este șocată de moartea tânărului medic veterinar, iar familia cere dreptate.

VIDEO AICI.

Comentarii

comentarii