Concurs de mediu la Primăria Pașcani. Vezi cine sunt câștigătorii

Primăria Municipiului Pașcani a fost astăzi gazda unui frumos eveniment organizat de căte Asociația ACVO, parte a grupului de firme ApaVital. Este vorba despre prima ediție a concursului ”Planeta azi și mâine”, adresat elevilor de clasa a IV-a din Municipiul Pașcani și suburbii. Elevii implicați în proiect au avut de realizat machete care să reflecte modul în care văd ei Pământul și felul în care și-ar dori să arate. Scopul competiției a fost responsabilizarea tinerilor generații asupra consumului de resurse.

În concurs s-au înscris 6 unități de învățământ din Pașcani și suburbii, la final a fost aleasă de către juriu o machetă câștigătoare însă toți cei peste 200 de copii au fost premiați pentru efortul lor.
La eveniment au participat, din partea ApaVital, directorul Ioan Toma, din partea Primăriei Municipiului Pașcani, doamna Viceprimar Gabriela Nedelcu și domnul administrator public, Gică Zanet, dar și alți reprezentanți ai Asociației ACVO și ApaVital.

”Ne-am dorit ca prin acest concurs să facem tinerii să lucreze împreună, să vadă că prin colaborare se pot face lucruri minunate. Au fost 210 copii, lucrări foarte frumoase și ne-a fost foarte greu să îi departajăm. Avem cadouri pentru toții copiii ce au muncit pe care îi felicit, mulțumim și cadrelor didactice dar și Primăriei Municipiului Pașcani”. a declarat Ioan Toma, directorul ApaVital Iași

”În calitate de gazde și parteneri a celor de la ACVO și ApaVital, suntem onorați să ne aflăm astăzi aici. Ne bucurăm că Primăria Pașcani s-a umplut de copii frumoși și talentați. Vă mulțumim pentru acest proiect, pentru că ați reușit să atingeți un scop, acela ca tinerii să conștientizeze cât este de important să avem un mediu curat, să reciclăm materialele. Felicitări copiilor și tuturor celor ce s-au implicat în acest frumos proiect”. a declarat viceprimarul Municipiului Pașcani, Gabriela Nedelcu.

Menționăm că, în competiția: ”Planeta azi și mâine”, s-au înscris 6 unități de învățământ după cum urmează: Școala Gimnazială ”Iordachi Cantacuzino”, Școala Gomnazială Gâștești, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Liceul Teoretic ”Miron Costin”, Scoala Gimnazială Lunca, Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga”.

Felicitări tuturor!

Comentarii

comentarii