Copil mâncat de viermi, ajuns în comă la spital! Băiatul are părți din corp în stare de putrefacție!

Caz șocant în Dej, după ce un copil de nouă ani a ajuns de urgență la spital. Băiatul este în comă și prezintă părți ale corpului în stare de putrefacție. Medicii au găsit viermi și muște în rănile acestuia!

Situație șocantă în Dej după ce un copil în vârstă de nouă ani a ajuns în stare gravă la spital. Minorul este în comă și prezintă pe corp mai multe leziuni. Acesa a fost internat la Spitalul Municipal Dej și transferat mai apoi la Cluj-Napoca.

BĂIAT DIN DEJ, MÂNCAT DE VIERMI ȘI DE MUȘTE

Starea copilului este gravă, părți din corpul său fiind în stare de putrefacție. Minorul a fost transportat la Cluj-Napoca.

Alarma s-a dat în jurul orei 12, cand un echipaj medical a ajuns in apartamentul familiei respective, pe strada Crangului. Baiatul de nouă ani se afla intins pe pat, inconstient si plin de rani infectate pe abdomen, spate si picioare.

Pe langa toate acestea, copilul era acoperit aproape in totalitate de muste si viermi. Echipajul ambulantei l-a transportat la Spitalul Municipal Dej, iar de acolo a fost transferat la Cluj-Napoca. Medicii de la spital au anuntat politia, iar bunica si mama le-au spus autoritatilor ca baiatul are probleme psihice si ca nu s-a mai ridicat din pat de aproximativ trei saptamani!

De asemenea, bunica spune ca baiatul este sub tratament, prescris de un medic de familie prin telefon.

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii