Costică Pânzaru a avut accident! A fost operat la Spitalul din Pașcani

La un pas de moarte a fost managerul Spitalului Municipal din Pașcani, doctorul Costică Pânzaru. Acesta se pare că nu a adaptat mașina la condițiile meteo și a ieșit de pe carosabil. Ba mai mult, ar fi lovit și un porc mistreț. Doctorul a fost băgat în sala de operație având splina ruptă dar și câteva coaste fiscute.

Accident rutier azi noapte, pe drumul ce leagă Pașcaniul de Iași, în apropierea de Târgu Frumos. Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal nu a adaptat viteză legală la condiţiile de drum. Astfel că a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat.

“Azi noapte, în jurul orei 01.30, am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DN 28 A, pe raza localităţi Costeşti a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Un bărbat, de 64 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 28 A, la intersecţia cu drumul comunal DC120 nu a adaptat viteză la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urmă accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care că a fost transportat la spital. A fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat că nu se află sub influenţă băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Se pare că doctorul se afla singur în mașină.

În urma impactului, Costică Pânzaru a sunat la 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciul de Ambuanta Judeţean cât şi un echipaj de poliţie. Medicii urgentisti i-au acordat sprijin medical şi l-au transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, unitatea medicală pe care o manageriază.

Aici, a fost operat de urgenţă de către colegii săi iar la ora actuală se află în afară oricărui pericol. Potrivit celor de la spital, în urmă accidentului i-au fost fisurate mai multe coaste, a suferit o ruptură de splină şi fractură de coloana.

Maşină este avariată în proporţie de peste 70%.

sura foto – bittv.info

Comentarii

comentarii