Cristina Ţopescu a murit!

Cristina Ţopescu, de nerecunoscut. Echipajul de la ambulanţă nu a ştiut despre cine este vorba. Decesul prezentatoarei tv Cristina Ţopescu a fost constatat duminică seară, de un echipaj de la ambulanţă.

Medicii nu au recunoscut-o imediat pe Cristina Ţopescu, din cauza stării avansate de degradare a cadavrului jurnalistei. Surse medicale declară că ambulanţa a fost alertată de poliţie, duminică, la ora 21.39. Poliţiştii au cerut intervenţia unui echipaj medical, care să constate decesul unei femei, în zona Tunari. Medicii nu şi-au dat seama despre cine este vorba, deoarece trupul vedetei era de nerecunoscut, decesul survenind în urmă cu mai multă vreme.

Pe corpul Cristine Ţopescu nu au fost găsite urme de violenţă, iar anchetatorii au spus că prezentatoarea tv a murit în urmă cu mai multe zile.Alarma a fost dată de o vecină, care a anunţat că nu a mai văzut-o pe Ţopescu de mai multă vreme şi că a văzut la casa ei un câine mort. De asemenea, maşina Cristinei nu mai fusese folosită în ultima vreme.

Poliţia a făcut o descoperire macabră în casa vedetei: doi câini erau morţi, din cei şapte, pe care îi avea fiica regretatului gazetar de sport Cristian Ţopescu. Cristina Ţopescu avea 59 de ani şi o îndelungată carieră în televiziune.

Comentarii

comentarii