Cum postez un anunţ pe InPascani.ro?

Banner Anunturi 1Vrei să postezi un anunț publicitar pe InPașcani.ro Indiferent dacă vrei să angajezi sau să te angajezi, doctor, vinzi sau sau cumperi? dai spre închiriere un bun sau să-l închiriezi, portalul InPașcani.ro este soluția cea mai bună! Iată ce trebuie să faci:

– scrie un text cu un număr de aproximativ 25-30 de cuvinte (pentru un anunț)*:

– achiziționeazi un cod preplătit de la unul din partenerii noștrii: CENTRUL DE ASIGURĂRI (Strada Mihail Kog?lniceanu, Nr. 28, Bl. H) SUPERMARKETURILE VIOSAND din deal ( Strada Sportului) și din vale (Strada Ceferiștilor vizavi de liceul ,,Miron Costin”);

– trimite codul achiziționat prin SMS, împreună cu anunțul tău publicitar, la numărul de telefon 0758.407.595 sau pe publicitate@inpascani.ro;

– poți achiziționa anunțul tău pentru 3 zile, 5 zile, 7 zile, 14 zile, 21 zile sau 30 de zile;

– a doua zi, poți vizualiza anunțul tău pe cel mai mare portal de știri din Pașcani.

Mai multe detalii găsești în locațiile partenere sau la numărul de telefon 0758.407.595 ori pe publicitate@inpascani.ro. Nu uita! Dacă vrei să postezi un anunț pentru: locuri de muncă, imobiliare, mașini, diverse, pierderi, mesaje speciale, servicii – portalul de știri InPașcani.ro face ca anunțul tău să fie vizualizat de mii de pășcăneni!

 

*În cazul în care textul anunțului depășește 30 de cuvinte, trebuie să achitați contravaloarea a două anunțuri publicitare.

Comentarii

comentarii