Cum sa castigi foarte bine fara BAC

Cele mai bune joburi pentru cei care nu au terminat o universitate sunt cele de asistent director general, pills sef depozit, sovaldi tehnician, advice specialist logistica sau specialist în protectia muncii. Cel mai probabil, pentru acest tip de joburi nu este nevoie nici de diploma de studii.

Salariile acestora sunt de doua ori sau chiar de trei ori mai mari comparativ cu cele obtinute de tinerii absolventi de facultate aflati pe pozitii entry-level, care primesc doar 1.200 de lei, potrivit capital.ro. Site-urile care propun joburi de sudori au oferte destul de generoase în ceea ce priveste salariul primit pentru activitatea într-o tara precum Norvegia sau Olanda. Acestea pot ajunge si pâna la 1.100 de euro.

Nici pentru România salariile nu sunt mici. Acestea pot ajunge pâna la nivelul de 3.000 de lei pentru cei care au ceva experienta în domeniu. În ceea ce priveste calificarile necesare, exista o serie de scoli profesionale care nu solicita pentru înscriere diplome de bacalaureat. De asemenea, mai sunt asociatii profesionale specializate, care ofera cursuri de pregatire pe diferite specializari de sudura.

Sursa

Comentarii

comentarii