Cursanții s-au întors de astăzi în bănci! Alții au vacanță până pe 2 mai

Cursanţii principalelor instituţii de învăţământ superior din Iaşi se întorc astăzi, 24 aprilie, în băncile facultăţilor, după o vacanţă de primăvară de o săptămână.

Astfel, potrivit structurii anului universitar, toate cele cinci universităţi de stat din Iaşi (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Universitatea de Medicină „Gr.T. Popa” şi Universitatea de Arte „George Enescu”) îşi vor relua, astăzi, cursurile pentru încă câteva săptămâni, urmând ca, ulterior, studenţii să intre în febra examenelor de final de semestru şi an.

Elevii din învăţământul preuniversitar se bucură de vacanţă mai mare, aceştia revenind în băncile şcolilor pe data de 2 mai.

Reamintim că elevii beneficiază de o vacanţă extinsă prin corelarea vacanţei de primăvară cu zilele libere destinate sărbătorilor Pascale şi cu 1 mai. Mai exact, potrivit structurii anului şcolar 2016 – 2017, în perioada 19 – 30 aprilie, elevii sunt în vacanţa de primăvară, acesteia adăugându-i-se zilele libere declarate prin lege (16-18 aprilie şi 1 mai).

Comentarii

comentarii