Daniel Buzdugan ia în râs noua emisiune a Andreei Raicu de la Prima TV

1Potrivit Libertatea.ro, Andreea Raicu va prezenta, din această toamnă, o nouă emisiune la Prima TV, intitulată „Regina cumpărăturilor”, emisiune realizată după un format internaţional care s-a bucurat de mare succes la public în multe ţări europene.

Profund amuzat de titlul emisiunii, cunoscutul realizator de emisiuni radio, Daniel Buzdugan, a aruncat comentarii răutăcioase destinate Andreei Raicu pe contul său de Facebook: „Andreea Raicu – Prinţesa cumpărăturilor la un post de televiziune. Corect ar fi fost REGINA CUMPĂRĂTURILOR, fă!!! Haoleu, nu să mai poate în ţara asta fară prinţese, regine şi regi ‘ca-ţ-aş portofelu tău!!!”

Fanii care-l urmăresc pe Facebook s-au grăbit să comenteze postarea lui Buzdugan: „De ce eşti rău? Că Andreea este fată bună, trebuie să își câştige şi ea pâinea cumva, nu?” sau „Nu te uita la Andreea dacă nu-ţi plac prinţesele. Uită-te şi tu la o tovarășă de rând”, aceștia tratând problema cu același haz cu care noncomformistul Daniel Buzdugan își tratează emisiunile.

Sursa

Comentarii

comentarii