De ce refuza o femeie propunerea unei intalniri

Sa ne imaginam urmatoarea scena: un barbat vede o femeie care-i place, remedy se apropie de ea si ii propune sa o cunoasca mai bine, sovaldi sale apoi o invita la o cafea. Raspunsul negativ din partea ei cade un trasnet pentru doritor. Acest lucru nu inseamna ca barbatul nu trebuie sa continue, ci, pur si simplu, are de invatat in privinta motivelor care le fac pe femei sa refuze o intalnire, pentru a evita astfel de momente jenante pe viitor.

Potrivit specialistilor suedezi de la Universitatea din Stockholm, exista 10 motive, larg raspandite, pentru care femeile ii refuza pe barbati, conform Zdrave:

1. Din egoism sau pentru ca urasc barbatii. In societatea moderna, exista oameni, care apartin ambelor poluri sexuale, ce au grija de ei insisi, iubesc singuratatea, nepasandu-le prea mult de sentimentele altora. Ei cred ca urmeaza sa-si vanda sexualitatea pe un pret maxim, astepatand ca cel de langa ei sa cada, pur si simplu, in genunchi. Unora dintre femei le face placere sa umileasca demnitatea masculina sau refuza doar pentru a-i pune pe barbati intr-o pozitie incomoda.

2. Barbatul are o infatisare de “mai fara bani”. In cazul alegerii unui partener, situatia sa financiara nu este trecuta chiar pe ultimul plan, cum incearca multi barbati sa se pacaleasca, asa ca daca arati ca un barbat fara un buzunar solid nu te astepta la un raspuns afirmativ.

3. Inima ei este ocupata. Are deja un partener si nu cauta alte cunostinte.

4. Este o femeie vanitoasa. Multe femei cu respect de sine scazut, dar si dame casatorite, de obicei, intra in aceasta categorie, deoarece acestea simt nevoia sa se simta atragatoare sexual. Prin urmare, ele pot da semnale afirmative, ca raspuns la invitatia barbatului, dar in realitate sa nu doreasca sa se implice. Ele nu au nevoie decat sa-si hraneasca vanitatea si sa-si simta superioritatea.

5. Ea are probleme emotionale. Aceste femei au intalnit in calea lor doar barbati pe care ele ii numesc “denaturati”. Asa ca, de obicei, dau vina pentru toate esecurile lor pe reprezentantii sexului masculin. Te-ar respinge doar pentru ca esti unul dintre ei.

6. Primul pas a fost gresit. Multe femei gasesc inedit modul de abordare in care barbatul ii pune alesei un brat pe umar si ii spune, “buna ziua, draga”, dar altele ar putea cataloga o astfel de adresare ca fiind culmea nesimtirii si l-ar putea respinge pe indraznet. Evaluati femeia in mod real, tinand cont de statutul ei social, de educatie. Ceea ce este valabil pentru femeia din piata nu are trecere la femeia-intelectual.

7. Alegerea unui moment nepotrivit. Femeia te poate respinge si din cauza unor motive care n-au nicio legatura cu tine: are probleme personale serioase, dispozitie proasta, crede ca azi arata rau. In alte conditii, aceeasi femeie ti-ar raspunde in cu totul alt mod.

8. Traieste o criza lagata de fosta legatura. Daca inviti o femeie la cina si auzi neincetat ca spune, “nu vreau sa ma intalnesc cu nimeni, imi trebuie putin timp sa ma regasesc”, inseamna, de obicei, ca nu s-a rupt de relatia anterioara si nu este pregatita pentru alta noua.

9. Barbatul este temator. Daca nu crezi in tine, iti tremura picioarele si iti pierzi cuvintele in preajma unei femei, nu te astepta sa doreasca sa te intalneasca. Cel mult, va dori sa te vada ca prieten.

10. Pur si simplu, nu-i placi. Neplacut, dar, pe de alta parte, usor. Aici nu este nimic de facut. Ori te place ori nu.

Sursa

Comentarii

comentarii