De maine incepe programul "O saptamana la mare"

Programul “O saptamana la mare” va incepe luni, no rx pe 2 mai, si se va derula pana pe data pe 14 iunie.

Preturile pentru a petrece un sejur de o saptamana pe litoralul romanesc, in cadrul programului, sunt cuprinse intre 159 si 499 de lei, in functie de clasificarea hotelului.

Pentru un hotel de doua stele, fara mic dejun, tariful pentru sase nopti este de 189 de lei de persoana, iar pentru un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, pretul ajunge la 399 de lei.

Astfel, tarifele au aceeasi valoare ca in 2010, decizie luata in urma unor consultari preliminare cu membrii de pe litoral ai Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, potrivit presedintelui acesteia, Daniel Vasilescu, citat de Gandul.

In ciuda preturilor scazute, turistii nu se grabesc sa-si petreaca vacanta pe litoralul romesc, iar hotelierii sunt nemultumiti de faptul ca Guvernul ii obliga sa tina hotelul deschis incepand cu 1 mai.

Ei sustin ca niciodata nu au avut rezervari in aceasta perioada, iar mentinerea deschisa a hotelului insemna pierderi financiare.

In program sunt inscrise 35 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 3.280 de locuri de cazare. Astfel, cel putin 20.000 de turisti ar putea beneficia de un sejur la mare, la costuri reduse.

Sursa

Comentarii

comentarii