De pe 9 se achită taxele și impozitele locale

Cum-sa-ti-platesti-taxele-pe-site-uri-nefunctionale-Dacă în majoritatea orașelor startul plăților taxelor și impozitelor locale a început deja din prima zi de muncă din anul 2017, la Pașcani mai durează puțin.

Cetățenii municipiului Pașcani vor putea să își achite taxele și impozitele aferente anului 2017 începând cu data de 9 ianuarie 2017. Informația ne-a fost confirmată de viceprimarul Gabriela Nedelcu. Unul din motivele pentru care taxele și impozitele vor putea fi achitate de la acea dată este proiectul privind zonarea municipiului.

Dacă sunt persoane care au amenzi restante, acestea trebuie să știe că funcționarii vor stinge mai întâi debitele generate prin neplata acestora, după care impozitele pe anul în curs.

Românii trebuie să ştie că bonificaţia de zece procente la impozitele pe casă, teren şi maşină se acordă până pe data de 30 iunie 2017, contribuabilii având două termene de plată a taxelor locale, ulterior fiind percepute penalităţi.

Din primele zile ale lunii ianuarie şi până pe data de 30 iunie, Fiscul oferă o reducere de 10% românilor la plata integrală a taxelor locale, în categoria cărora intră în special impozitele pe casă, teren şi maşină pe tot anul. Aceste taxe locale trebuie achitate în două tranşe: prima jumătate se plăteşte până la data de 30 iunie, iar cea de-a doua până pe 30 septembrie.

Comentarii

comentarii