Diva Beyonce este din nou însărcinată!

O sursă din anturajul vedetei americane a asigurat jurnaliștii de la mediatakeout.com că diva este din nou însărcinată cu rapperul și producătorul Jay-Z. Cântăreața va anunța oficial sarcina în iunie la gala BET Awards 2013.

Beyonce și Jay-Z s-au cunoscut în 2002, rapperul fiind producătorul principal al single- ului „Crazy In Love”, care face parte din primul album solo al cântăreței americane. Colaborările pentru „Bonnie & Clyde” i-au apropiat și mai mult. Cei doi s-au căsătorit în secret pe 4 aprilie 2008 la New York. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Beyonce a ajuns cunoscută datorită faptului că fost principala componentă a grupului Destiny’s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie. Printre cele mai cunoscute piese solo ale divei se numără „Halo”, „If I were a boy”, „Run the world(Girls)”, „Broken-hearted girl”, „Irreplaceble” sau „Single Ladies”. A colaborat cu Shakira pentru „Beautiful liar” și cu Lady Gaga pentru „Telephone” și „Videophone”.

Sursa

 

Comentarii

comentarii