Doi oameni nevinovati, ucisi pe strada

Un nou carnagiu ieri pe Drumul European E 583, treatment care a cerut sa i se plateasca un tribut: vietile a doi pensionari din localitatea Budai. Conducatorul unui autoturism Volkswagen ar fi adormit la volan si a intrat in doi batrani care tocmai coborasera dintr-un microbuz. La prima vedere, vina apartine ambilor soferi. Cel aflat la volanul microbuzului nu avea voie sa opreasca acolo, iar cel care a intrat propriu-zis in oameni avea viteza mare si nu era atent la trafic.

In jurul pranzului, cei doi batrani, sot si sotie, Ioan Agrigoroaie, in varsta de 70 de ani, si Valentina Agrigoroaie, in varsta de 63 de ani, au coborat dintr-un microbuz care efectua transport de persoane pe ruta Iasi – Pascani, apoi s-au indreptat spre un podet aflat la marginea drumului pentru a astepta un moment prielnic sa traverseze drumul european. La scurt timp, soferul unui autoturism marca Volkswagen Jetta a pierdut controlul volanului si i-a lovit in plin pe batrani. “Criminalul i-a luat de pe podet. Voiau sa treaca strada sa vina spre casa. Trebuiau sa traverseze deoarece casa noastra se afla in cealalta parte a soselei”, a spus suparat Octav Agrigoroaie, fiul victimelor.

Barbatul a murit pe loc, trupul lui fiind aruncat direct in santul de pe marginea drumului. Sotia sa a murit dupa aproximativ o ora, la spital.

 

Click aici pentru mai multe detalii

Comentarii

comentarii