Ducu Bertzi concertează la Iaşi

Concert Iaşi!

Ducu Bertzi se întoarce la Iaşi. Trubadurul florilor rare concertează, vineri, 22 martie, în Hunter’s Pub.

Concertul va începe la ora 19:00, fiind urmat de proiecţia meciului Ungaria-România, de la 21:30. Artistul nu a uitat de sesiunea de autografe şi fotografii, de după reprezentaţie. Biletele se găsesc la barul Hunter’s Pub, iar preţul de achiziţie este de 20 de lei.
Din repertoriul cântăreţului nu vor lipsi piese consacrate precum: Şi de-ar fi…, M-am îndrăgostit numai de ea, Când s-o împărţit norocu, Floare de colţ.
Ducu Bertzi a mai concertat în Hunters Pub în 2011 şi 2012.

Aşa cum ne-am obişnuit publicul, evenimentele inedite din Iaşi au loc în Parcul Expoziţiei, la Casa Vânătorului şi Hunter’s Pub.

Ducu Bertzi  este un  cântăreţ  şi folkist român. Prima înregistrare audio a fost realizată la Radiodifuziunea română, în noiembrie 1979, cu titlul “Când s-o-mpărțit norocu”. Au urmat alte imprimări și aproximativ 1200 de spectacole. După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre:  Și de-ar fi;  Floare de colț; M-am îndrăgostit numai de ea; Suflet fără chei; Omul pădurii.

Sursa

Comentarii

comentarii