Efectele benefice ale mierii pentru ten

Mierea a fost apreciata dintotdeauna ca un aliment deosebit de bun pentru sanatate, malady dar, in ultimii ani, a devenit si foarte des utilizata in cremele destinate cosmeticii. Pe langa asta, este folosita si pentru tratarea alergiilor, a anemiei, oboselii, extenuarii sau digestiei proaste.

Mierea contine glucoza, fructoza, minerale – magneziu, potasiu, calciu, sodiu, clor, sulf, fier, cupru, zinc, vitaminele B1, B2, B3 si B5. Hidrateaza in profunzime si are efect anti-imbatranire si antibacterial.

Potrivit Beauty Advice, este un antideptic natural, buna de tratat pielea uscata, iritata, elimina ridurile fine, intinereste tenul si previne infectiile.

Nu vei avea niciodata probleme de iritare folosind doar miere naturala. In schimb, vei scapa de cosuri, decolorari, puncte negre, eczeme. Pielea va fi mai fina si catifelata, datorita aminoacizilor si enzimelor numeroase pe care le contine acest produs minune.

In plus, mierea are si antioxidanti, care te apara de radicalii liberi ce pandesc la tot pasul, dar va trata si eventualele rani si cicatrici.

Sursa

Comentarii

comentarii