Epidemia de E.coli a ajuns la 33 de morti

Bacteria E.coli a facut alte doua victime in Germania, capsule au anuntat vineri autoritatile sanitare regionale germane, recipe bilantul total al epidemiei ajungand la 33 de morti, tadalafil dintre care 32 in Germania.

Autoritatile au anuntat vineri dupa-amiaza moartea unei septuagenare in Schleswig-Holstein (nord) si a unui barbat de 81 de ani, spitalizat la clinica universitara din Hamburg-Eppendorf (nord).

In cursul diminetii, Ministerul Sanatatii din Saxonia Inferioara (nord) anuntase decesul unei femei de 75 de ani.

Tulpina virulenta si rezistenta din Germania a fost de asemenea identificata, pentru prima data, in seminte dintr-un pachet care provenea de la ferma biologica Gaertnerhof din Bienenbuettel (nord), suspectata de mai multe zile ca ar fi la originea contaminarii.

Bacteria mortala a fost identificata de specialistii din Renania de Nord-Westfalia (vest) intr-un pachet gasit in tomberonul unei familii in care s-au inregistrat doi bolnavi.

Semintele germinate de linte, lucerna, soia, trifoi rosu, mustar, grau, ridichi, bogate in vitamine si minerale, sunt cunoscute pentru calitatile nutritioniste, fiind folosite la salate si la sandvisuri.

Sursa

Comentarii

comentarii