Eugen Neagoe, antrenorul CSM Poli Iaşi: Steaua are un antrenor foarte mare, foarte valoros. Şi aici mă refer la George Becali

Eugen Neagoe, antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, a avut numai cuvinte de laudă pentru atacantul Bojan Golubovic şi consideră că acesta va reveni la forma pe care a avut-o înainte de a pleca la FC Steaua Bucureşti.

Bojan Golubovic a marcat golul victoriei pentru CSM Poli Iaşi în meciul cu FC Voluntari, după o centrare a lui Bole din partea stângă. Înainte să centreze, mijlocaşul maghiar i-a trecut minge printre picioare lui Spahija. “Chiar i-am spus înainte de joc şi am simţit că el va câştigă jocul. Chiar i-am spus lucrul asta. Mă bucur pentru el. Este un jucător valoros, a avut o execuţie extraordinară”, a declarat Eugen Neagoe la Dolce Sport.

Eugen Neagoe a lansat acuze dure la adresa finanţatorului echipei FC Steaua, George Becali: “Steaua, ştiţi şi dumneavoastră, are un antrenor foarte mare, foarte valoros. Şi aici mă refer la George Becali. Acolo, el s-a antrenat cu altă persoană. Becali nu poate să le facă nici el pe toate. Cred că Golubovic va reveni la formă pe care a avut-o înainte de a pleca la Steaua”, a spus antrenorul echipei CSM Poli Iaşi.

În urma acestui rezultat, CSM Poli Iaşi acumulează 29 de puncte şi rămâne pe locul 10 în clasament, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul nouă, cu 30 de puncte.

Comentarii

comentarii