Farse de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor! Peste 20 de farse pentru prieteni, colegi și copii

Ce farse de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, le vei face prietenilor,  colegilor sau chiar copiilor? Iată câteva idei care te-ar putea ajuta să îi dai gata! Atenție, farsele se fac până la ora prânzului. 

Farse de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor! Nimeni nu trebuie să se supere 

Nimeni nu trebuie să se supere De 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, obiceiul cere să le faci farse prietenilor, colegilor, membrilor familiei, iar ei nu trebuie să se supere. Desigur, farsele alese trebuie să fie amuzante și distractive pentru ambele părți. 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, este celebrată în multe țări de pe glob, nu numai la noi. Tradiția păcălelilor de 1 Aprilie, când oamenii își fac farse mai mult sau mai puțin stânjenitoare, datează din secolul XVI, Franța.

Neoficial, această teorie se pare că a fost acceptată în unanimitate. La această dată a fost adoptat calendarul Gregorian, care a mutat Anul Nou de la 1 aprilie pe 1 ianuarie. Cei care au continuat să sărbătorească Anul Nou pe 1 Aprilie erau considerați păcăliți. Nu este singulară, căci astfel de teorii sunt multe privind originea sărbătorii, așa că și la acest capitol nu știi ce să mai crezi.

Se mai spune că farsele trebuie să fie făcute până în ora prânzului pentru a fi bine. Orice păcăleală făcută după această oră aduce ghinion celui care o face.

Farse de 1 Aprilie pentru iubit sau iubita!

Începe de la prima oră a dimineții pentru a avea timp să te ocupi de toată lumea!

  • Coase șosetele de mână sau la mașină. Sau pune-le puțină făină în ele. Cineva tot se va bucura de farsa ta.
  • Umple holul casei cu pahare goale de plastic. Poți scrie ceva cu ele dacă tot ai de aranjat.
  • Pune colorant alimentar pe robinetul de apă. Nimeni nu-și dorește dimineața să se spele cu apă roșie, galbenă, albastră…
  • Dă cu lac de unghii pe săpunul de mâini.
  • Lipește ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimemntele se holbează la el.

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii