Fiul Andreei Mantea e adorabil la 1 an și jumătate. A făcut furori la un eveniment monden

fiul-andreei-mantea2Andreea Mantea este mândra mamă a unui băieţel de un an şi jumătate, pe care îl creşte singură. Bruneta reuşeşte să facă faţă tuturor problemelor specifice mamelor cu copii mici. Fiul Andreei Mantea e adorabil, iar toată lumea a putut vedea asta recent.

Ea a mers de curând cu micuțul David la o un eveniment monden, iar imaginea de mămică i-a cucerit pe toți cei din jur. Toți au spus că fiul Andreei Mantea e adorabil și au fost cuceriți de zâmbetul și de drăgălășenia lui. De altfel, mămica Andreea Mantea nu-și mai încăpea în piele de mândrie să vadă cum fiul ei este în centrul atenției.

u toate că este fericită să-și crească singură fiul, Andreea Mantea a întâmpinat și probleme. ”Cred că David trece printr-o perioadă mai… grea a vieții lui, prima perioadă grea! De fapt, cred că prima perioadă grea s-a legat de colici, dar acum este perioada măselelor și este mai greu pentru el, dar și pentru mine… mai ales pentru mine, pentru că îmi este destul de greu să-l văd cum plânge, cum nu îi convine, cum îl doare și este mormăit tot timpul și că nu pot face absolut nimic. Adică i-am dat cu tot felul de geluri, tot felul de ceaiuri, i-am luat… deci nu știu dacă mai există ceva pe care el nu l-a luat”, declara przentatoarea Kanal D, pentru ziarulring.ro.

Mai în glumă, mai în serios, Andreea Mantea a tot repetat că își dorește nespus să îmbrace rochia de mireasă și că așteaptă cu ardoare inelul de logodnă. Adevărul este însă altul. Surse din preajma brunetei susțin că deși Andreea nu exclude ideea unui mariaj, îi este teamă că niciun bărbat nu va reuși să-l iubească pe David ca pe propriul copil, iar pentru ea, contează mai mult fericirea fiului ei, decât a ei.

Sursa

 

 

Comentarii

comentarii