Fotbaliștii Gabi Balint și Bogdan Stelea vin la Pașcani

La vară, în Pașcani doi dintre cei mai iubiți fotbaliști ai generației de aur, vor veni în oraș. Este vorba despre Gabi Balint și Bogdan Stelea în cadrul evenimentului maraton Caravana eu sunt 12. Organziatorii au stabilit ca manifestarea să aibă loc la Pașcani în ziua de duminică, 16 iulie, în intervalul orar 14 – 23 pe platonul Primăriei și parcarea laterală.

Posibil ca la Pașcani să oprească pentru câteva ore Caravana eu sunt 12. Evenimentul este programat în mijlocul verii. Momentan organizatorii au venit cu oferta și propunera evenimentului la administrația locală care trebuie să aprobe propunerile. Evenimentul se anunță o experiență senzorială și multimedia.

Cei prezenți vor putea să experimenteze realitatea virtuală și augmentată dar pot vedea și un show multimedia de lumini și lasere în camionul frigo, amenajat cu un bar din gheață. Mai mult, pasionații de jocuri video și console au ocazia să le probeze.

Organizatorii au pregătit și jocuri pe suporturi gonflabile – fotbal, tras la poartă, dar și alte jocuri și concursuri, sesiuni foto și multe altele. Mai mult, la eveniment vin și Gabi Balin și Bogdan Stelea, fotbaliștii de aur a României.

Atmosfera este întregită și de o terasă unde publicul poate consuma răcoritoare, bere și preparate după rețete speciale care se vor regăsi la barul camion și la food car. Postul de radio Europa FM va transmite ce se întâmplă dintr-un studio montat în Pașcani. Producătorul evenimentului va realiza și un film de maxim 3 minute despre Pașcani.

Dacă toate acestea vor avea loc la Pașcani, urmează să decidă cei din conducerea orașului.

Comentarii

comentarii