Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Berbec Începe o perioadă în care dorințele nu vor mai putea fi controlate și nici nu vei dori acest lucru pentru că știi că a venit momentul împlinirii lor, fără să mai conteze obstacolele.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Taur Astăzi ți se deschis ochii și ceea ce vezi te va încânta și nu e doar faptul că ai cu cine te asocia pentru a realiza anumite planuri ci și plăcerea pe care o trăiești în aceste asocieri.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Gemeni Munca devine, dintr-odată, mult mai interesantă, te atrage mai mult. Motivele sunt și ele interesante și vei fi încântat să le descoperi.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Rac Sfera sentimentală îți va ocupa cea mai mare parte a atenției în perioada următoare, fie că vrei, fie că nu. Chiar dacă vei încerca să negi, tot nu vei reuși să te sustragi.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Leu Te poți lăsa în voia unor sentimente puternice care te apropie de cei dragi, dar te și lasă fără autoritatea la care ții prea mult, dacă îi simți lipsa.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Fecioară Ești interesat de problemele celorlalți, dar mai ales de senzația că ești în stare să îi ajuți să și le rezolve. Poate că ai dreptate, dar o faptă bună ar trebui să aibă și o motivație bună.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Balanță Vezi banii ca pe cel mai important mijloc de a-ți afirma valoarea în fața celorlalți și nu accepți jumătăți de măsură. Ar fi bine să reevaluezi aceste impresii.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Scorpion Te simți în formă, cum nu ai mai fost demult, și ai toate motivele să te simți așa. Dacă nu aluneci către excese de autoritate cu cei dragi, te vei simți și iubit și apreciat.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Săgetător Te grăbești să cercetezi ceea ce crezi că îți este ascuns, cu sau fără voia celor implicați. Numai că aceste chestiuni sunt controlate de forțe la care nu ai acces.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Capricorn Se dinamizează viața ta socială, cercul de prieteni începe să devină un mediu interesant și agitat, chiar, în anumite momente. Vin idei bune, deosebit de utile.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Vărsător Ai impresia că e de ajuns să întinzi mâna și vei putea lua tot ce îți dorești. Așa o fi, numai că de la impresii la realitate, distanța poate fi foarte mare, uneori.

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Pești Ești capabil să îți realizezi dorințele, poate nu în cea mai mare viteză, cum îți dorești acum și poate nu prin mijloacele de care dispui acum.

Comentarii

comentarii