Horoscop 2 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii şi Racii – dispute la muncă, Berbecii au impresia că sunt nedreptăţiţi

Joi, 2 iulie, este o zi delicată, a adevărului şi dreptăţii, e bine să ne mai uităm pe un contract sau o lege. E vorba de dreptate şi adevăr, dar întotdeauna există nuanţe. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec – au un cuvânt foarte puternic de spus, mai ales atunci când au impresia că o nedreptate îi atinge pe ei sau pe cei din jur.

Taur – discuţii legate de bani sau de interese care sunt lezate din cauză că unii au fost excesivi în folosirea puterii.

Gemeni – la locul de muncă se pot crea dispute şi toată ziua aduce discuţii despre de ce s-a făcut şi de ce nu s-a făcut, dar şi despre cine nu şi-a respectat cuvântul dat.

Rac – sunt discuţii profesionale, despre cum e mai bine să fie rezolvate unele probleme, ca să nu intre sub incidenţa unor norme sau legi. Până la urmă, găsesc soluţia potrivită.

Leu – vine cu soluţii bune, creative, nemaiîncercate până atunci, iar unii au impresia că eludează normele sau legile.

Fecioară – prudenţă este cuvântul de azi, scuprul, corectitudine, sunt cu ochii pe persoane care nu aplică corect o regulă stabilită. Dar au o zi bună pentru tranzacţii financiare.

Balanţă – ziua aduce întâlniri şi discuţii la nivel înalt, şedinţe, cu cifre, dar se discută şi la nivel moral în ce priveşte dreptatea şi ordinea.

Scorpion – bani foarte corecţi azi, sunt scrupuloşi când e vorba de acte şi de banii pe care îi câştigă şi fac ordine.

Săgetător – au sentimentul că deţin adevărul, e posibil să fie aşa, dar felul în care afirmă e posibil să jeneze o persoană mai sensibilă pe care trebuie să o împace.

Capricorn – sesizează că lucrurile nu sunt foarte corecte în jurul lor şi de aceea sunt prinşi pe picior greşit, mai ales în zona profesională.

Vărsător – popularitate azi, atât în sfera sentimentală, unde pot primi complimente, dar şi la nivel de relaţii cu publicul stau foarte bine, le sunt apreciate opiniile.

Peşti – pot sesiza că acţiunile sau opiniile şefilor nu sunt foarte corecte, nu din punct de vedere juridic, ci moral. S-ar putea să aibă o opinie contrară superiorilor lor.

Comentarii

comentarii