Horoscop 2020. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte

Anul 2020 este unul dintre cei mai aparte din punct de vedere astrologic, pentru că aduce aspecte puternice şi tranzite deosebit de intense şi este marcat de patru eclipse de Lună (de două ori mai multe decât de obicei), pe lângă cele două eclipse de Soare. În plus, Venus şi Marte petrec în 2020 neobişnuit de multă vreme în Gemeni, respectiv în Berbec, din cauză că retrogradează. Retrogradările lui Marte şi Venus ar putea bulversa niţel relaţiile cu ceilalţi, modul în care comunicăm şi modul în care înţelegem să acţionăm pentru a ne îndeplini dorinţele. Dar aceste bulversări sunt de bun augur şi absolut necesare, pentru că deschid calea unor idei noi, unor schimbări constructive, decizii radicale şi reevaluări curajoase.

BERBEC
De mulţi ani încoace, Berbecii sunt preocupaţi de devenirea lor socio-profesională, de dorinţa de a ajunge să fie oameni realizaţi sau chiar cunoscuţi, cu o reputaţie solidă măcar în cercul de apropiaţi ori în oraşul în care locuiesc. Prin urmare, dacă în anii anteriori ai avut de-a face cu situaţii complicate, intense, cu lupte pentru putere şi reconfigurări radicale, în 2020 ai posibilitatea să culegi roade bogate şi să te bucuri de oportunităţi nesperate de creştere şi dezvoltare – dar nu peste noapte.
În acelaşi timp, îţi recomandăm ca, în goana ta după succes, să nu neglijezi alte sectoare de viaţă, în special familia. În ceea ce te priveşte, dovada supremă de inteligenţă ar fi să pui în echilibru cariera şi viaţa personală. Familia îţi poate fi sprijinul cel mai important atunci când în carieră lucrurile sunt dificil de gestionat ori când te confrunţi cu atacuri sub centură, denigrări sau conflicte cu autorităţile.
În 2020, viaţa sentimentală a Berbecilor celibatari este caracterizată de entuziasm şi de dorinţă de aventură, de cuceriri şi de relaţii amoroase lipsite de constrângeri. Chiar dacă nu au un partener stabil, nu îşi doresc să schimbe această situaţie, ci poftesc să se bucure de flirt, de jocuri romantice şi pasionale care să nu le încurce planurile.
TAUR
Pentru Tauri, în 2020 sunt de mare interes relaţiile internaţionale, mai ales cele comerciale, călătoriile pe distanţe mari şi în străinătate, studiile academice şi, eventual, activităţile editoriale sau publicistice.
Se poate spune că anul 2020 este pentru Tauri un an al lărgirii orizonturilor şi perspectivelor asupra vieţii sau asupra unor chestiuni punctuale cum ar fi relaţiile şi/sau banii. Lărgirea orizonturilor se poate realiza călătorind, citind sau studiind. Pot apărea oportunităţi de a obţine o bursă de studii sau un împrumut pentru a studia, eventual în afara ţării, pentru a da examene importante şi pentru a-ţi consolida cunoştinţele. De asemenea, ai putea primi o finanţare pentru cercetare într-un domeniu care te pasionează.
Taurii celibatari încep cicluri relaţionale noi, cu o nouă înţelegere şi cu o nouă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă viaţa de cuplu, contribuţia la resursele comune şi utilizarea acestora. Se prognozează schimbări radicale de percepţie în ceea ce priveşte căsătoria, iar schimbarea aduce cu sine multă bucurie şi întâlniri fericite.
Pentru a ajunge să culegi laurii succesului, este necesar ca în 2020 să îţi asumi mai multe responsabilităţi profesionale, să depui efort susţinut şi să nu renunţi atunci când lucrurile par să ia o turnură mai puţin plăcută.
GEMENI
Pe Gemeni îi aşteaptă un an în decursul căruia vor trăi la intensitate maximă o mulţime de situaţii relaţionale şi sentimentale şi ar putea trece – de bunăvoie sau siliţi de împrejurări – prin schimbări radicale atât în viaţa sentimentală, cât şi în cea profesională. Nu lipsesc momentele de criză ori de teamă, sau experienţele la limită, dar acestea te ajută să devii un alt om, mult mai aproape de ceea ce ţi-ai dorit mereu să fii.
Gemenii sunt mai atraşi decât de obicei de relaţii cu persoane puternice, care pot avea un impact puternic asupra lor şi care chiar pot încerca să-i schimbe radical. Dacă depinzi financiar de persoana iubită, nu este exclus ca aceasta să te ţină astfel sub papuc. Poate că tocmai acest lucru te va motiva să îţi mobilizezi forţele şi resursele pentru recâştigarea independenţei.
Parteneriatele profesionale, asocierile şi investiţiile comune sunt de bun augur pentru tine în 2020, deşi e bine să ai grijă să nu te coste prea mult. În 2020 ai posibilitatea să reiei sau să repari anumite colaborări sau parteneriate de afaceri care anul trecut au mers prost sau te-au dezamăgit.
RAC
În 2020, cel mai activ domeniu de viaţă al Racilor este cel al relaţiilor, al parteneriatelor şi al asocierilor de orice fel. Viaţa socială este intensă şi ar fi bine să depui eforturi constante şi conştiente pentru a-ţi îmbunătăţi modul de relaţionare şi pentru a atrage în jurul tău persoane împreună cu care să poţi construi relaţii pe termen lung în plan personal şi/sau social.
În 2020 Marte petrece jumătate de an în casa X (cariera, ambiţiile de realizare socio-profesională, onorurile şi reputaţia), aşa că Racii sunt foarte motivaţi să se afirme, să obţină public recunoaşterea meritelor personale, să promoveze sau să preia conducerea unui proiect ori a unei echipe. Iese la lumină liderul îndrăzneţ din ei, impulsiv şi gata să rişte pentru a-şi împlini ţelurile.
LEU
Munca îţi ocupă mai tot timpul în 2020, dar eforturile îţi sunt răsplătite şi vei simţi că ţi se ridică de pe umeri o mulţime de greutăţi. Casa VI (munca şi sănătatea) îl găzduieşte în acest an şi pe Jupiter, pe lângă Saturn, Pluton şi Nodul Sud, ceea ce înseamnă că munceşti cu mai multă plăcere, inspirându-ţi colegii.
În plan relaţional, inclusiv în ceea ce priveşte relaţiile de iubire, anul 2020 este marcat de o atmosferă oarecum sobră şi serioasă. Pragmatismul se poate combina cu un simţ critic mai ascuţit şi, de aceea, intri mai greu în relaţii amoroase, apoi le supui unor criterii care pot fi dificil de suportat de către persoana iubită.
În 2020 munceşti mult şi cu spor şi ai posibilitatea să faci schimbări importante în plan profesional, la care jinduieşti de multă vreme. Leii au perioade în care muncesc cu multă plăcere, pentru ca apoi să se simtă limitaţi de unii colegi mai în vârstă ori mai autoritari sau chiar de şefi.
FECIOARĂ
Pentru Fecioare, anul 2020 se prefigurează încărcat de romantism, de pasiune şi de dorinţă de aventură în plan sentimental. Fecioarele redescoperă, în stilul lor prevăzător, modest şi analitic, cum să se bucure de viaţă, de lucrurile mărunte, de pasiunile lor, poate chiar şi de prezenţa copiilor lor. Nu este însă o perioadă bună pentru a decide să-ţi măreşti familia, mai ales dacă eşti deja trecut/trecută de prima tinereţe.
În plan sentimental, anul 2020 se anunţă plin de evenimente intense şi interesante. Relaţiile mai vechi trec prin etape de transformare şi înnoire.
Fecioarele celibatare pot avea în aceste perioade şanse mai mari să înceapă relaţii amoroase, dar nu neapărat serioase sau de durată, şi cu şanse foarte mici să conducă la căsătorie.
Te poţi păcăli uşor în ceea ce priveşte asocierile profesionale, propunerile de afaceri sau semnarea unor contracte. De asemenea, anumite investiţii sau afaceri care par să fie de succes, ar putea ajunge să fie mai degrabă un fel de găuri negre care să înghită o mulţime de bani, care să te sece financiar.
BALANŢĂ
În 2020, cea mai activată casă a Balanţei este casa IV (familia, rădăcinile, căminul, inconştientul şi bazele emoţionale).
Viaţa romantică a Balanţelor trece prin momente interesante în 2020. În cea mai mare parte a anului 2020 te bucuri de un avânt amoros puternic şi nu ai probleme în a seduce, în a atrage sexul opus. Relaţiile neoficializate ar putea fi puse la încercare, iar cele care se bazează doar pe atracţii fizice ar putea să apună subit sau, cel puţin, să se zguduie din temelii.
Începi anul cu o eclipsă de Lună în casa carierei (10 ianuarie), care dă tonul unor regândiri şi revizuiri importante în carieră. Pentru multe Balanţe, eclipsa de Lună de la 10 ianuarie 2020 ar putea aduce o promovare care, însă, le afectează direct viaţa de familie şi timpul dedicat vieţii personale, obligându-i să ia anumite decizii pentru a putea păstra un echilibru între cele două planuri.
SCORPION
Pentru Scorpioni, temele principale ale anului 2020 rămân comunicarea, învăţarea, educaţia, relaţiile cu fraţii şi surorile, schimburile de orice fel – fie de idei, fie comerciale – şi integrarea armonioasă în mediul în care trăiesc.
În amor tinzi spre o atitudine rebelă şi, în ciuda vestitei tale posesivităţi şi a dorinţei de a te simţi mereu stăpân pe situaţie, nu te grăbeşti să îţi asumi prea multe responsabilităţi în plan sentimental. Se poate chiar să îţi doreşti mai multă libertate de mişcare în căsnicie şi în viaţa de familie.
În 2020 Scorpionii tind să se identifice mai mult cu activitatea profesională sau caută un loc de muncă în care să aibă libertate de mişcare şi să poată face ceea ce le place cu adevărat.
SĂGETĂTOR
Cei mai mulţi Săgetători sunt preocupaţi în 2020 de bani sau de valoarea personală şi ţin mai mult decât de obicei la propriul sistem de valori, de la care nu abdică. Extravaganţele şi entuziasmul de anul trecut se transformă acum în seriozitate şi în mult mai multă atenţie la venituri şi cheltuieli.
Despre viaţa ta amoroasă în 2020 s-ar putea spune orice, dar nu că te plictiseşti, dacă ţinem cont de faptul că Marte tranzitează mai mult decât de obicei zodia sa de Domiciliu (Berbecul), care corespunde cu casa V a Săgetătorului (iubirea, flirturile, aventurile sentimentale).
Comunicarea la locul de muncă este deosebit de importantă în 2020. E posibil ca la locul de muncă să se ridice probleme legate de corectitudine ori de egalitatea în drepturi şi să se ivească oportunitatea unor negocieri şi renegocieri.
CAPRICORN
Simţi că îţi regăseşti optimismul, pofta de viaţă, dorinţa de a explora şi de a cunoaşte oameni şi lucruri noi. În ciuda unor apăsări şi angoase care nu pot trece peste noapte, eşti mai încrezător în forţele proprii şi în capacitatea de a aduce lucrurile pe linia de plutire. Oferă-ţi timp pentru a-ţi asculta vocea interioară, pentru a te sincroniza cu tine însuţi, apoi viitorul se va deschide în faţa ta, promiţător.
S-ar putea să constaţi că este dificil să ajungi la un compromis cu perechea de viaţă, la puncte de vedere comune legate de viitor. Se poate chiar ca perechea ta să aibă o perioadă dificilă, de criză personală, iar acest lucru te afectează direct şi vă destabilizează căsnicia. Ideal ar fi să aveţi puterea şi înţelepciunea de a privi aceste momente ca pe oportunităţi de a schimba ceva în dinamica de cuplu, în responsabilităţile asumate, în modul în care înţelegeţi să gestionaţi viaţa în doi.
Capricornii aflaţi pe la începuturile carierei pot constata că, oricât de pricepuţi ar fi, fără experienţă grea în spate nu-i cocoaţă nimeni direct în fotoliul de manager. Dintr-o perspectivă mai optimistă, cei mai mulţi Capricorni sunt foarte dispuşi să depună efort, să lucreze şi pe un post mai modest, ca să mai câştige experienţă sau să îşi echilibreze bugetul.
VĂRSĂTOR
Viaţa interioară a Vărsătorilor se anunţă mai bogată în 2020, mai intensă, iar prezenţa lui Jupiter vine să mai aline din angoasele anilor precedenţi, aducând o doză de optimism şi de credinţă.
Sunt favorizate mai ales aventurile sentimentale de scurtă durată, în special în cazul Vărsătorilor care au ieşit dintr-o relaţie mai veche sau care încă nu ştiu ce îşi doresc.
Pluton (guvernatorul casei carierei) şi Jupiter (guvernatorul casei grupurilor-sociale, a prietenilor, a dorinţelor şi a speranţelor de viitor, dar şi a tehnologiei) petrec mai tot anul 2020 împreună, în casa XII a Vărsătorului. Efectele conjuncţiei Pluton-Jupiter se resimt mai puternic în perioadele 27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie şi 5 – 19 noiembrie şi sugerează că în carieră ai putea fi avantajat de activităţi de grup sau de colaborarea cu prietenii ori cu o multinaţională.
PEŞTI
Mulţumită lui Jupiter, Peştii încep să privească spre viitor cu mai mult optimism, cu mai multă încredere în steaua lor bună, dar fără să-şi piardă realismul câştigat cu greu în anii precedenţi.
Viaţa socială intensă din 2020 ar putea fi de foarte bun augur pentru Peştii aflaţi în căutarea iubirii, dar şi pentru Peştii căsătoriţi care simt că rutina şi plictiseala devin duşmani ai vieţii în doi. Peştii celibatari au numeroase ocazii să cunoască persoane din diverse categorii sociale, cu preocupări diverse, fie în context academic, fie profesional sau pe la diverse întruniri ori petreceri.
Anul 2020 se anunţă deosebit de dinamic în plan profesional şi financiar. Marte tranzitează mai mult decât de obicei casa II a Peştilor (banii munciţi, valorile şi resursele personale), de la 28 iunie 2020 la 7 ianuarie 2021. Pe parcursul acestui tranzit, Marte le insuflă Peştilor mai mult curaj, ajutându-i să se pună în valoare, să fie mai îndrăzneţi în negocierile financiare, să revendice ceea ce li se cuvine şi să investească mai multă energie în creşterea veniturilor.

Comentarii

comentarii