Horoscop 22 noiembrie 2019. Vești bune pentru câteva zodii

Horoscop 22 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O să ne armonizăm cu cei din jur, o să le facem pe plac, fără niciun efort, c-avem suficientă disponibilitate sufletească încât să mai dăm şi la alţii.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să fim operativi în tot ce facem.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Apare cineva care vă scoate la plimbare, o fi rezervat o cameră într-o staţiune turistică, sau vă duceţi într-un parc de aventură. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi, poate aflaţi şi o confirmare legată de un angajament de serviciu, ori poate semnaţi un act de proprietate.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

Sunteţi aşteptaţi prin ţară pe undeva să fiţi de față când se căsătoresac nişte prieteni, sau rude la care ţineţi. Sunt ceva evenimente prin oraş şi-o să daţi şi voi o raită pe acolo să fiţi conectaţi la ce e nou, ca să ştiţi în ce direcţie s-o luaţi, care sunt tendinţele actuale.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Prietenii vă curtează şi vor să fiţi împreună la evenimente, la activităţile preferate, să acţionaţi în grup, ca un tot unitar. Păreţi dornici de mişcare şi-o să plecaţi în plimbare cu maşina, sau cu trenul, vreţi să faceţi lucruri inedite, în stilul vostru şi să ieşiţi în evidenţă prin ceva anume.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

Poate ajungeţi în sfârşit acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă şi o să vă-ntâlniţi cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră. O să vă fie răsplătită, cumva, muncă, vi se dau bani, o învoire, bonuri valorice, produse, invitaţii la spectacol, la un concert, asta în funcţie de firma la care lucraţi.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

O să vă intersectaţi în drumurile voastre cu cineva care are planuri mari cu voi, poate va vrea pentru totdeauna şi n-o să ziceţi nu. Întrevedere poate pe fugă cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi o să vă gândiţi la genul ăsta de ofertă, vedeţi cum staţi cu timpul şi daţi răspunsul.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 TAUR

Cineva care intenţionează de ceva vreme să vă abordeze, o să-şi facă curaj să vă scoată la cafea, la plimbare, într-o excursie să vadă cum rezonaţi. Se poate să daţi drumul unui proiect, or să fie şi nişte oameni care să vă susţină, o fi chiar un parteneriat în toată regula.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

O să fie un reviriment în grupul de prieteni şi o să aveţi diferite activităţi zilele-astea, care să vă ţină în priză. Vă pregătiţi de o întâlnire la capătul căreia o să aflaţi dacă o să rămâneţi împreună cu fiinţa visurilor voastre, sau nu e momentul acum – poate mai târziu.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 RAC

Poate vin nişte rude, sau nişte prieteni de la drum şi or să rămână peste noapte la voi dacă nu va-ncurca programul şi o să vă prindă bine revederea. O s-aveţi parte de nişte câştiguri suplimentare şi poate-o să vă permiteţi o plecare într-o minivacanţă cu familia şi să vă-ntoarceţi refăcuţi.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 LEU

Poate vă mutaţi, posibil şi temporar dacă aşa e conjunctura şi o să fie un deranj, dar n-o să fiţi lăsaţi la greu, v-ajuta şi prietenii. Poate nimeriţi prin oraş câteva dintre obiectele de interior pe care le-aţi tot căutat şi să reamenajaţi interiorul, cu bani puţini chiar şi aşteptaţi sărbătorile, odată rezolvat acest aspect.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

O să dedicaţi şi voi mare parte din timp activităţilor gospodăreşti şi o să vă faceţi timp abia mâine de o ieşire cu prietenii, cu verii, cu nepoţii. E posibil să luaţi bani şi să faceţi aprovizionarea, să daţi o fugă şi pe la prietenii de prin împrejurimi, poate e vreun sărbătorit, sau se căsătoreşte cineva.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA

O să primiţi o invitaţie la un spectacol, la un restaurant, e cineva interesat de voi şi o să rezonaţi frumos. O apariţie care să vă readucă zâmbetul pe buze, să vă facă din nou să vă-ntrebaţi dacă puteţi trăi toată viaţa împreună, sau poate nu vă puteţi răspunde la această întrebare.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

E posibil să luaţi mai mulţi bani şi dacă nu se întrevede nimic în următoarele ore, poate îi faceţi un apropo şefului. O să daţi drumul proiectelor noi, c-aveţi multe de spus în meserie şi o să fie cu succes tot ce veţi iniţia, c-aveţi resurse interioare nelimitate.

Comentarii

comentarii