Horoscop 28 februarie, cu Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani mult așteptată

Horoscop 28 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim şi noi atenţi, ca să nu ne trezim că ratăm vreo şansă de afirmare. Vibraţia zilei este 1 şi o să putem lansa la apă un proiect.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 PEŞTI

O să luaţi nişte bani cu care-aţi putea pleca într-o excursie şi să vă limpeziţi acolo gândurile, să reveniţi cu forţe proaspete acasă. Aveţi de-ncheiat o serie de situaţii care v-ar elibera de stres şi viaţa voastră ar lua o-ntorsatură fericită că v-aţi preocupa, în sfârşit şi de voi.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 BERBEC

Poate-o să faceţi nişte schimbări, apelaţi la un specialist, ori la mai mulţi, cereţi sfaturi, sau vă ghidaţi doar după ceea ce simţiţi. E rost de bani, pot şi şi atenţii din partea celor care vă apreciază şi o s-aveţi o zi de mare încărcătură emoţională şi se poate să luaţi şi o decizie importantă.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 TAUR

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 GEMENI

Poate faceţi un sacrificiu financiar să vă duceţi la distracţie undeva, sau să-i trimiteţi pe copii într-o excursie , o fi vreo competiţie cu miză mare. Poate vi se plătesc nişte proiecte, ore suplimentare şi o să strângeţi o sumă de care să nu v-atingeţi prea curând c-o să faceţi o investiţie serioasă.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 RAC

Poate daţi o fugă la rudele de prin ţara să vedeţi ce fac, cum o mai duc şi să staţi cu ei la masă, o fi şi vreun chef – te pomeni. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi la ceva care se potriveşte ambelor părţi şi o să puneţi suflet ca să iasă ceva de calitate, şi să fie o reuşită.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 LEU

O să jonglaţi cu banii şi o să luaţi ce vă trebuie şi ce vă place ca să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Poate o să luaţi un împrumut de la bancă şi o să scăpaţi de griji, de datoriile – poate – care vă stăteau pe creier şi o să-i daţi zor să terminaţi treburile s-o-ntindeti pe undeva la relax.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

O să mai reduceţi un pic pretenţiile pe care le-aveţi faţă de partenerul de cuplu ca să fie linişte la voi acasă, să vă puteţi înţelege. Întrevedere cu un posibil partener de afaceri şi o să puteţi semna un contract, poate fi şi o colaborare şi să vă asiguraţi banii pentru cheltuielile masive ale casei.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 BALANŢĂ

Vi se propune un soi de colaborare căruia dacă-i daţi curs o să obţineţi atât bani, cât şi o deschidere spre altă lume. O să luaţi banii pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să puteţi pleca în vizită la rude, la prieteni, ca să mai uitaţi de grijile cotidiene.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 SCORPION

Se pare c-o să acceptaţi cu drag invitaţia la plimbare, chiar dacă e de pe-o zi pe alta, că o gură de aer nu strică. Poate-o să vă reinventaţi – scoateţi pe piaţa ceva nou, puneţi în practică idei, scoateţi bani dintr-un hobby şi o să fie un nou început.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă sunteţi singuri şi rezonaţi cu persoana respectivă o să fie foarte bine. Pentru voi se-anunţă bani, un surplus picat cine ştie de unde şi o posibilă numire în funcţie c-aţi absolvit nişte cursuri speciale.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

Se poate să întâlniţi pe cineva care să se asorteze cu voi, pe mai multe planuri şi să porniţi la un drum lung de-o viaţă cu această persoană. Se observă bani din particular, poate ați semnat pentru nişte colaborări şi o să vă descurcaţi frumos pe zona financiară, şi nu numai pentru că Jupiter pune o vorbă bună peste tot.

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate semnaţi, în sfârşit o colaborare, sau un contract permanent cu cineva în care-aveti mare încredere. E posibil să plecaţi de azi pe undeva şi să rămâneţi în funcţie de timp, de obligaţiile familiale şi de cât va ţine buzunarul în staţiunea preferată, ca să vă remontaţi.

Sursa: Pro TV

Comentarii

comentarii