Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase

Horoscop 9 decembrie 2019. Leii își rezolvă problemele la locul de muncă, iar în timp ce Vărsătorii au mai multă inspirație și idei mai curajoase. Previziunile pentru toate zodiile, luni, 9 decembrie 2019.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Berbec Ar fi bine să îți propui, chiar de la primele ore ale acestei zile, să fii tu un exemplu de echilibru și bunăvoință și poate așa vei reuși să îi convingi pe ceilalți să se tempereze.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Taur Anumite idei pe care le susții cu maximă convingere astăzi au un defect, pe undeva, pe care îl vei descoperi în timp, așa că ar fi mai bine să accepți această posibilitate.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Gemeni Ai putea întâmpina unele dificultăți din cauza vitezei cu care te exprimi. Cei din jur au alte ritmuri, mai lente, și ceea ce înțeleg ei poate fi complet diferit.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Rac Dorința ta sinceră de a face o revoluție în relațiile cu cei dragi, ca să îi ajuți să se mențină pe drumul cel bun, poate provoca mai multe daune decât beneficii, dacă te grăbești.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Leu Vei rezolva mai repede anumite probleme la locul de muncă, dacă vei exprima totul pe scurt, poate cu asprime, dar și relațiile cu cei din jur ar trebuie protejate de astfel de excese.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Fecioară Ar fi foarte bine să stai mai mult pe gânduri, înainte de a vorbi și să respecți prudența care te caracterizează, chiar dacă vei crede că e momentul să o ignori.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Balanță Ai posibilitatea de a alege partea bună din orice situație și de a vedea că există progres, mai mare sau mai mic, oriunde te-ai uita.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Scorpion Gândul tău zboară tot la resursele de orice fel de care crezi că trebuie să faci rost într-un ritm cât mai alert, deși ritmul tău de muncă este unul susținut și te stresezi singur.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Săgetător Îți vine apa la moară, dar nu imediat și nu cu debitul pe care l-ai dori tu. Este bine să lași lucrurile să evolueze în ritmul lor și să intervii doar dacă e neapărată nevoie.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Capricorn Apare un conflict acut între dorințele tale și planurile unor apropiați. Prima reacție poate fi una brutală, dacă nu vei avea grijă să te temperezi din timp.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Vărsător Vei avea mai multă inspirație și idei mai curajoase, dar după ziua de astăzi pe care va trebui să iei așa cum e, o etapă dificilă dintr-un proces care se va derula frumos.

Horoscop 9 decembrie 2019 – Pești Începe să te preocupe orice îți poate face munca mai ușoară, în cel mai bun sens posibil. Vor veni și soluțiile, dar fără grabă și fără improvizații.

Comentarii

comentarii