Horoscopul acestei saptamani

Berbec

In aceasta saptamâna vei avea o tendinta puternica de a-ti petrece mai mult timp decât îti poti permite cu tot felul de chestiuni personale. Acest lucru iti poate provoca probleme în familie, ambulance daca unul dintre membrii ei simte ca ar trebui sa ai o contributie mai mare la treburile casnice. Chiar daca traiesti pe cont propriu, there gandeste-te bine inainte de a merge la cumparaturi la centrul comercial preferat sau inainte de a consulta diverse cataloage cu ajutorul internetului sau a agentilor de vânzari. Evita grijile financiare viitoare renuntând acum la cheltuielile inutile, desi acest lucru nu este simplu întotdeauna, chiar daca ai sprijinul astrelor.

Taur

Esti pe cale sa îndeplinesti ceva maret în urmatoarele patru saptamâni, iar aceasta realizare a ta va fi o mândrie pentru tine. Influentele astrale din aceasta saptamâna te vor ajuta sa-ti duci pâna la capat angajamentele asumate. Este o perioada perfecta pentru lansarea de noi proiecte. Pastreaza-ti în minte o imagine a sperantelor tale si urmeaza acea viziune. O persoana care a disparut demult din viata ta ar putea reveni brusc si te va surprinde.

Gemeni

Fa un efort special si îmbunatateste-ti relatiile cu cei din familie sau cu partenerul tau de viata. Înfrunta problemele care te-au fortat pâna acum sa stai deoparte, rezolva-le si lasa-le în urma ta. Fii dispusa sa dedici mai mult timp si atentie persoanelor pe care le iubesti si care par sa aiba nevoie de tine mai mult decât ca de obicei. Gândeste-te sa începi un regim alimentar, în cazul în care ai renuntat la exercitiile fizice. Începe cu câteva strategii simple si construieste de acolo.

Rac

Vei încerca, într-una din zilele saptamânii, sa te decizi în legatura cu un lucru foarte important, iar sfaturile vor veni din toate directiile. Simti ca intentia acestora este buna, dar nu le vei permite acestor persoana sa decida în locul tau. Esti serioasa în ceea ce priveste noile angajamente sociale asumate, dar nu te ajuta deloc, pentru ca acestea au sosit în acelasti timp cu diverse provocari profesionale. Concentreaza-te asupra activitatilor care îti pot îmbunatati perspectivele promovarii în viitorul apropiat si ocupa-te de alte probleme doar în weekend.

Leu

Esti pe drumul cel bun si, în curând, vei reusi sa-ti realizezi unul dintre cele mai importante obiective. Distragerea atentiei ar trebui evitata cât de mult posibil, altminteri ai putea întâmpina multe dificultati si te-ar putea îndeparta de la scopul propus. Fii organizata, înteleapta si lucreaza în unul sau cel mult doua domenii, în loc sa-ti risipesti energia fara folos. Acest lucru poate dura mai mult decât te astepti, dar cu un suprem efort vei fi în masura sa-ti realizezi obiectivul propus.

Fecioara

O excursie la o agentie de turism sau o cautare pe internet te-ar putea inspira pentru alegerea locatiei concediului din acest an, daca nu ai facut-o deja. Va fi metoda ideala pentru a-ti linisti simtirile din prezent. Nevoia ta pentru ceva diferit îti poate provoca haos si confuzie în relatiile pe care le ai la acest moment. Prietenii si persoanele dragi tie îti vor vedea foarte rar aceasta latura a caracterului tau. Va trebui sa adopti o atitudine hotarâta, caci acest lucru te va ajuta sa te reconectezi la latura aventuroasa a naturii tale, care a fost îngropata de prea mult timp.

Balanta

Partenerul tau sau cineva cu care te-ai aliat pentru un eveniment viitor, are nevoie de o dovada din partea ta, precum ca esti hotarâta sa-ti îndeplinesti angajamentele asumate. Nimeni nu vrea sa-si faca sperante aiurea, iar tu sa te razgândesti în ultimul moment. Indiferent de ceea ce ai fost de acord sa afli, spune-ti ca orice se va întâmpla nu te vei razgândi. Trebuie sa rezisti pâna la capat. Vei fi catalogata drept o persoana neserioasa, daca vei dezamagi oamenii care depind de tine.

Scorpion

Noi oportunitati se vor ivi în aceasta saptamâna si s-ar putea sa fii nevoita sa-ti unesti fortele cu o alta persoana pentru a-ti realiza diverse obiective importante. Anumite persoane neobisnuite vor intra în viata ta, iar acest lucru va adauga o nota de interes si entuziasm existentei tale. Vei fi hotarâta sa faci tot ce-ti sta în puteri pentru a da un nou impuls vietii amoroase. Daca acest lucru înseamna sa ai imaginatie si sa-i faci o surpriza partenerului tau, atunci vei avea succes.

Sagetator

In viitorul apropiat te poti astepta la vesti bune care îti vor majora substantial veniturile. Daca esti singura, schimbari interesante vor avea loc în relatiile tale si vei simti ca ti-ai gasit partenerul pe care ti l-ai dorit de atâta vreme. Daca ai deja un partener, perspectivele financiare se vor îmbunatati, multumita norocului partenerului tau. Exista cineva care locuieste departe de tine si simti nevoia sa faci în asa fel încât sa afle cât de mult îti lipseste.

Capricorn

Viata de familie continua sa-ti ocupe mult timp, dar vei fi fericita. Daca te gândesti sa te implici într-o afacere financiara de lunga durata, oricare ar fi natura acesteia, se pare ca influentele astrale te vor favoriza în aceasta saptamâna. Tu si un nou prieten sau partener sunteti pe aceeasi lungime de unda. Acest lucru poate aduce un angajament permanent. Daca promiti ca vei face un anumit lucru, respecta-ti promisiunea si astfel oamenii vor învata ca se pot baza cu adevarat pe tine.

Varsator

Desi nu vei întoarce spatele unor angajamente sociale, entuziasmul tau fata de o activitate de grup va scadea. În zille care urmeaza vei avea o tendinta mai pronuntata de a-ti petrece timpul acasa, împreuna cu cei din familie. Însa, este putin probabil sa gasesti acasa linistea pe care ti-o doresti, din cauze diverse, cum ar fi, de exemplu, lucrari de renovare care sunt înca în curs de desfasurare. Acest lucru îti va oferi sansa sa îti pui la treaba imaginatia si sa ai un cuvânt de spus cu privire la îmbunatatirile viitoare.

Pesti

Se prea poate sa simti ca ai obosit sa urmezi aceeasi rutina în fiecare zi. A sosit momentul sa-ti faci cunoscuta intentia de a trece la nivelul urmator în relatia pe care o ai în prezent. Odata ce partenerul tau a aflat, urmatorul pas va depinde numai de el. Daca acesta nu-ti împartaseste aceasta dorinta a ta, cât de curând va veti desparti. Daca esti cu adevarat hotarâta, vei fi surprinsa de câte lucruri poti realiza.

Sursa

Comentarii

comentarii